logo template4

Makadamiový olej panenský

hmotnosť:
100ml 0.000
1l 34.300
5lna objednávku 144.300
Kód produktu: M-1394
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
5.99
ks

Panenský makadamiový olej MAYAM

 
Tento hodnotný olej sa používa v širokej škále kozmetických výrobkov, ktoré majú mimoriadne zmäkčujúci účinok, ľahko preniká do pokožky, pričom zanecháva ochranný film, zjemňuje pokožku a je žiarivejší, má vyhladzujúci a regeneračný účinok na pokožku.
 
Výroba: lisovaná za studena
 
INCI: macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
 
Použitie, aplikácie
Je to olej ľahkej textúry, rýchlo preniká do pokožky. Vhodný na starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, masáž, citlivú pokožku, jemnú pokožku, starostlivosť o slnko. Môže sa tiež použiť na výživu vlasov. Môže byť súčasťou prípravkov ako hydratačné a proti vráskam, telové oleje, masážne oleje, výrobky na líčenie.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Pôvod Makadamie a obsah orechov

Makadamiový strom pochádza z Austrálie a ostrova Madagaskar a v súčasnosti sa pestuje v Indonézii, na Havaji a na Novom Zélande. Makadamové orechy majú zvláštnu arómu, konzumujú sa samotné surové alebo v rôznych kulinárskych prípravkoch.

Zloženie oleja extrahovaného z makadamiových orechov obsahuje zaujímavé prchavé mastné kyseliny: je bohatý na kyselinu palmitolejovú, čím prispieva k prevencii pred predčasným starnutím pokožky, má účinok na bunkovej úrovni pri obnove štruktúry pokožky. Je to rýchlo sa vstrebávajúci sa olej, ktorý pripomína ľudský tuk, a je tak užitočný pri náprave menších poranení, škrabancov a rôznych podráždení. Príjemný, výživný, upokojujúci olej, ktorý chráni bunky.

Spôsob výroby: získava sa z makadamiových orechov lisovaním za studena

Vzhľad: číra nažltlá, svetlo textúrovaná kvapalina s jemným charakteristickým zápachom

Na pokožke: rýchlo sa vstrebáva, zanecháva dosť suchý pocit

Vlastnosti Makadamiového oleja

dobre sa vstrebáva do pokožky, preniká, nezanecháva mastné stopy
prispieva k zdravému fungovaniu hydrolipidovej vrstvy pokožky
zmierňuje svrbenie, začervenanie, podráždenie
prispieva k regenerácii buniek
hodvábne zjemňuje pokožku
má ochranný účinok na pokožku a pokožku hlavy
účinok zlepšujúci štruktúru pleti
výživný, zmäkčujúci účinok
stimuluje krvný a lymfatický obeh

Aplikácie makadamiového oleja v kozmetike
Vhodný pre všetky typy pleti, najmä zmiešanú a mastnú
pre starnúcu, vráskavú pokožku
na dehydratovanú, dehydrovanú pleť
pri vyhladzovaní jaziev
aby sa zabránilo striám, tehotenským pruhom, popraskaniu kože
ružová pokožka a poruchy obehu
na podráždenú, popraskanú, drsnú pokožku
pre citlivú, krehkú, poškodenú pokožku
ako masážny základ
vo výrobkoch používaných na opaľovanie
na ochranu vlasov pred vplyvmi prostredia
aby sa zachovala farba vlasov
môže sa používať samotný, bez riedenia alebo ako súčasť kozmetických prípravkov
pre mastné a zmiešané pleťové suché krémy a emulzie
emulzie na problematickú pokožku
krémy na starostlivosť o pleť
do séra obsahujúceho dobre vstrebateľné účinné látky
výrobky na líčenie, odličovače
ako základ pre tvorbu telových masážnych olejov
krémy vyrobené na prevenciu strií, tehotenských pruhov, popraskania pokožky
balzamy a masti používané na lymfatickú masáž
v prípravkoch na vyhladenie jaziev
krémy na ochranu vlasov
vlasové séra
na starostlivosť o drsné ruky s drsnou pokožkou
krémy a balzamy na „ťažké nohy“

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste chránenom pred svetlom

Bezpečnostné údaje: ľudia alergickí na olejniny by sa mali pred použitím produktu poradiť so svojím lekárom; na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien