logo template4

Ružový olej, macerát, prírodný

Cena bez DPH 5.16
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: M-1239
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Ružový olej - macerát, natural 50 ml MAYAM

Je to kozmetický olej získaný z ružových lístkov macerovaných v sezamovom oleji, ktorý je ideálny pre starostlivosť o pleť, masáž tváre alebo ako zložka v prípravkoch s regeneračným účinkom ako aj proti vráskam.

Produkcia: macerácia sušených lístkov ruží v sezamovom oleji.

INCI: sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract

Použitie, aplikácie oleja z ruží
Nie je to vonný olej, má veľmi jemnú kvetinovú vôňu. Môže byť použitý v kozmetických aplikáciách, ako sú pleťové, odfarbovacie, telové a ručné prípravky, oleje na masáž tváre, krémy, séra a iné aplikácie starostlivosti o pleť.

Ruža, rosa centifolia

Stonožkové ruže, tiež známe ako rosa centifolia alebo „Rose de Mai“, sú veľmi populárne, najmä vo Francúzsku, ako surovina, z ktorej je možné vyrobiť množstvo kozmetických prísad: éterický olej, kvetinová voda, macerát z okvetných lístkov.
Prvky ružových lístkov rozpustné v tukoch, ktoré sa z nich počas namáčania rozpúšťajú, sú účinné látky pôsobiace proti vráskam, zlepšujúce tonus a regenerujúce.

Sezamový olej - základný olej tohto macerátu - je výživný, regeneračný, zamatový olej, ktorý sa dobre vstrebáva do pokožky, čo z neho robí ideálny základ pre výrobu tohto ušľachtilého macerátu.

Spôsob výroby: sušené okvetné lístky ruží sú namočené v sezamovom oleji

Vzhľad: svetlo žltkastá olejovitá kvapalina; tento olej má mierne sladkú vôňu surových kvetov

Vlastnosti macerátu ružového oleja

zvláčňujúci, zamatový
protivráskový, proti starnutiu, stimuluje proces regenerácie pokožky a pomáha predchádzať prejavom starnutia pokožky
bohatý na nenasýtené esenciálne mastné kyseliny, výživný
má mierne spevňujúci a tonizujúci účinok

V čom ti môže pomôcť

olej na normálnu, suchú, exfoliačnú a zrelú pleť
v starostlivosti o tvár, krk a dekolt
v starostlivosti o vráskavú, napnutú a nepružnú pokožku
vhodný na masáž tváre

Ako používať macerát ružového oleja
môže sa po očistení a tonizácii nanášať čistú na pokožku
samotný alebo v zmesi s inými rastlinnými olejmi a účinnými látkami rozpustnými v tukoch na masáž tváre
ako prísada do krémov, sér a balzamov
môžu byť obsiahnuté v tukovej fáze emulgovaných krémov

Odporúčané kombinácie:
v zmesi so sedmokráskovým olejom, olejom z pšeničných klíčkov a acmellou(extraktom), aby ste vytvorili spevňujúce sérum

s olejom z čiernych ríbezlí a vitamínom A, na nočné regeneračné sérum

s púpalkovým olejom a koenzýmom Q10 v sére proti starnutiu

Skladovanie: keďže je to olej odolný voči oxidácii, môže byť skladovaný pri izbovej teplote, najlepšie do 25 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: nepoužívajú ho ľudia alergickí na sezamové semiačka; na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien