logo template4

Ľaliový olej bio macerát kvetu

Kód produktu: M-1130
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
6.59
ks

Ľaliový olej bio macerát kvetu 50ml MAYAM

 
Kozmetický ľaliový olej uznávaný pre svoje upokojujúce vlastnosti, zjednocuje pleť, dodáva pokožke žiarivosť, oživuje matnú pleť, podporuje jasnejší a svetlejší odtieň pokožky. Je cenený pre svoju bieliacu a zosvetľovaciu činnosť, pomáha predchádzať objavovaniu škvŕn na koži.
 
Produkcia: macerovanie kvetov bielej ľalie v slnečnicovom oleji
 
INCI: helianthus annuus seed oil, lilium candidum flower extract
 
Použitie, aplikácie
Macerát ľaliového oleja nie je voňavý olej. Je ideálny pre všetky typy pleti, vrátane poškodenej pleti, začervenania, matnej pleti, môže byť zahrnutý do prípravkov na ošetrenie hyperpigmentácie, starnutia a slnečných škvŕn.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Ľalia ako rastlina

Ľalia je trváca rastlina s dlhými stonkami na konci s veľkými kvetmi. Po celom svete existuje viac ako 100 odrôd ľalií, ktoré sú klasifikované podľa tvaru kvetov a umiestnenia kvetenstva vzhľadom na stonku. Druh Lilium Candidum má 6 okvetných lístkov a 6 tyčiniek, okvetné lístky sú biele so žltkastohnedým farbivom.

Ako symbol čistoty je ľalia považovaná za ušľachtilý kvet a je považovaná za kráľovský symbol. Pochádza z Perzie, územia dnešného Iránu, patrí do skupiny ľalií (liliaceea) a v súčasnosti sa pestuje hlavne v stredomorských oblastiach. Biele ľalie sa už dlho používajú na skrášlenie pokožky namočením do oleja alebo alkoholu.

Spôsob výroby: kvet bielej ľalie je namočený v rafinovanom slnečnicovom oleji

Vzhľad: číra olejovitá žltkastá kvapalina so svetlým charakteristickým zápachom. (nevonia ako kvet ľalie).

Hlavné zložky: kyselina linolová (omega 6), kyselina olejová (omega-9), kyselina palmitová, kyselina stearová, fytosteroly, etiol, tokoferoly

Na pokožke: zanecháva pomerne priepustný, dosť suchý pocit

Vlastnosti ľaliového oleja

rozjasní pokožku a zabráni vzniku škvŕn
zmierňuje pečeňové škvrny a začervenanie
zabraňuje popraskaniu pokožky
zvlhčujúci, upokojuje pokožku
zmierňuje začervenanie spôsobené podráždením
mierne protizápalový
prispieva k udržiavaniu ochrannej bariéry pokožky

Aplikácie ľaliového oleja v kozmetike
vhodný pre akýkoľvek typ pokožky
odfarbená pokožka
starobou poškodená pokožka
podráždenú pokožku
pre krehkú alebo citlivú pokožku
na starostlivosť o ruky
na starostlivosť o pokožku počas tehotenstva
môže sa používať samostatne alebo ako prísada do každodennej starostlivosti o tvár, krk a dekolt
denné a nočné krémy so zosvetľujúcim účinkom na pokožku
krémy na tvár a mastné prípravky
upokojujúce krémy, masti
krémy a emulzie proti zmene farby pokožky
Prípravky na starostlivosť o starnúcu pokožku
krémy na ruky, masti

Skladovanie:

ako olej odolný proti oxidácii skladujte v pôvodnej nádobe pri izbovej teplote, najlepšie pri teplote do 25 ° C, chránenej pred vlhkosťou a svetlom. Skladovať možno aj v chladničke.
Bezpečnostné informácie:

nedráždivý, nesenzibilizujúci
na vonkajšie použitie!






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien