logo template4

Mandľový olej BIO, panenský

Cena 8.89
Dostupnosť: skladom +2
hmotnosť:
100ml1 0.000
250ml1 10.000
Kód produktu: M-1269
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Mandľový olej BIO, panenský, certifikovaný MAYAM

 
Tento olej pozná snáď každý. Je známy svojimi skvelými obnovujúcimi a hydratačnými schopnosťami. Je nápomocný pri zrelej suchšej pokožke. Dopomôže vám k zdravo vyzerajúcej pleti, ktorá bude patrične vyživená a získa od oleja jeho ochranné vlastnosti voči vonkajším faktorom. 
 
 

Použitie, aplikácie mandľového oleja

 
Je užitočný pre obrovský rozsah využití. Od pleti a vlasov cez starostlivosť o tvár, pery a vaše telo. Je ideálnym pre masážnym olejom. Je vhodným prvkom do make-upu, prípravkov po opaľovaní, atď. Najviac ho ocenia ľudia so suchou a zrelou pleťou. Bude správnou voľbou pre vaše kozmetické produkty ako základný olej. 
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Mandle z mandľovníka

Mandľovník patrí medzi ovocné stromy, dôvodom jeho pestovania je ovocie, ktoré obsahuje semená s obdivuhodnými vlastnosťami. Využitie nájde v gastronómií ako aj v kozmetike. Mandľový olej sa zvykne používať pri starostlivosti o pleť a pokožku. Už v starovekom Egypte poznali tento vzácny olej. Využívali ho predovšetkým vyššie spoločenské vrstvy. Patrí medzi najobľúbenejšie rastlinné oleje v súčastnosti. Je cenený hlavne pre svoje zmäkčujúce, vyživujúce, upokojujúce a zamatové vlastnosti. 

Spôsob výroby: získava sa lisovaním za studena zo semien

Geografický pôvod :: Maroko / Taliansko

Kvalita: prírodný, organický produkt certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife

Vzhľad: žltkastá číra tekutina s charakteristickým zápachom

Na pokožke: pomalá absorpcia, zanecháva dosť mastný pocit, mierne komedogénny *
* Komedogénnu vlastnosť nemožno vedecky zmerať ani zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Zloženie (INCI):  prunus amygdalus dulcis oil*
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT

Vlastnosti mandľového oleja

zjemňuje pokožku a pomáha udržiavať hydratáciu
vyživuje pokožku a prispieva k jej regenerácii
prispieva k udržiavaniu ochrannej vrstvy pokožky
zamatovo jemný; dodáva pokožke jemnosť a hodvábny lesk
má upokojujúci účinok, zmierňuje svrbenie a podráždenie

Môže ti pomôcť
v starostlivosti o suchú, poškodenú, citlivú pokožku
na zmiernenie svrbiacej, podráždenej, začervenanej pokožky
na upokojenie pokožky vystavenej slnečnému žiareniu
skvelý ako základ masážneho oleja pre masážne oleje na tvár a telo
jemný odličovač
pre tehotné ženy v starostlivosti o pokožku (na prevenciu tehotenských pruhov a strií)
pri starostlivosti o citlivú pokožku okolo očí, pier

Ako sa používa mandľový olej v kozmetike

tento výrobok sa môže používať samostatne a nanášať sa priamo na pokožku alebo vlasy
zmiešané so špecifickými éterickými olejmi a inými rastlinnými olejmi na masáž tela alebo tváre
ako prísada do pleťovej a očnej kozmetiky: krémy, séra, pleťové vody, mlieko na odličovanie
prípravky na starostlivosť o telo: ako prísada do krémov, balzamov, telových masiel, telových mliek, telových olejov a krémov na ruky
samotné alebo ako prísada do prípravkov na starostlivosť o pery
obsiahnuté vo vlasových kondicionéroch a maskách, väčšinou na suché vlasy

Špeciálne synergie
levanduľa a bisabolol s éterickým olejom na zmiernenie úpalu alebo podráždenej pokožky
zmiešané s bambuckým maslom a olejom z ruže, aby sa zabránilo striám a tehotenským pruhom
s avokádovým olejom a murumuru maslom v starostlivosti o poškodenú pokožku a ruky
zmiešaný s borákovým olejom a éterickým olejom z jadierok na masáž tváre
s monoi alebo vanilkovým olejom na masáž tela

Skladovanie: keďže je to olej odolný voči oxidácii, môže sa skladovať pri izbovej teplote, najlepšie však pod 25 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom.

Bezpečnostné údaje: Nepoužívať u ľudí alergických na orechy / olejniny; na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien