€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Lieskovcový olej lisovaný za studena

Oleje dodávame v tmavých PET fľašiach. Pokiaľ máte záujem, je možné zvoliť si možnosť dodania v tmavom skle s pipetou.

vyberte hmotnosť:
50 ml3 4.990
50 ml sklo s pipetou5 6.490
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: g 10649
Dostupnosť: skladom 8 ks
Cena bez DPH: 4.16
4.99 ks

Lieskovcový olej lisovaný za studena 

Organický lieskový olej lisovaný za studena. Semenný olej Corylus Avellana (lieskový), tiež nazývaný lieskovcový olej, sa získava z jedlých lieskových orechov. Olej z lieskových orechov sa môže používať vo výrobkoch do kúpeľa, na líčenie očí a vo výrobkoch na starostlivosť o pleť a vlasy. Pri použití v kozmetických výrobkoch a výrobkoch pre osobnú starostlivosť funguje lieskový olej ako prostriedok na úpravu pleti - zvláčňujúci a okluzívny. Lieskový olej je prírodný adstringent bez alkoholu, ktorý zvyčajne nespôsobuje podráždenie. Pomáha zvyšovať hydratáciu vonkajšej vrstvy pokožky. Tým, že udržuje pokožku hydratovanú, vitamín E obsiahnutý v tomto oleji tiež pomáha zlepšovať pružnosť pokožky, vďaka čomu vyzerá pevne a pružne.
použitie:
Olej z lieskových orechov môžete aplikovať na pokožku samostatne alebo kombinovať s inými olejmi. Môžete ho tiež použiť ako základňu, ak si vytvárate vlastné krémy alebo mlieka.
Čistiaci prostriedok na tvár:
Pri použití nového oleja na pokožku vždy robte test citlivosti. Akonáhle olej prejde testom na ruke, môžete ho aplikovať - ​​zakryte si tvár alebo inú oblasť pokožky horúcou vlhkou handričkou približne na 20 sekúnd; odstráňte a vmasírujte do pokožky asi 1/2 lyžičky lieskového oleja; nechajte olej pôsobiť 30 sekúnd; opatrne utrite horúcou vlhkou handričkou. Tento proces vyčistí vašu tvár a odstráni väčšinu typov make-upu. Olej z lieskových orechov môžete použiť rovnako ako akékoľvek iné čistiace prostriedky buď ráno, v noci alebo oboje. Ak ho používate v noci, použite olej ešte pred nanesením nočných krémov.

Vyrovnávajúci a zjemňujúci - tento olej má prenikavý, nemastný pocit, ktorý je vhodný na prípravu ošetrení mastnej a aknóznej pleti. Vďaka svojej príjemnej textúre je olejom vhodným na prípravu masážnych produktov.

Lieska je strom z čeľade Betulaceae nájdená v miernych oblastiach na severnej pologuli . Z tohto posvätného stromu pramení veľa legiend : šťastie vo dvojici , plodnosť , na západe Francúzska sa dokonca šepká, že na Štedrý večer , sa lieskové vetvičky premenia na zlato. 

Lieskový oriešok z tohto stromu je olejnaté ovocie s najvyšším obsahom tuku. Olej získaný lisovaním lieskových orieškov za studena je veľmi sladký, má chuť a vôňu, ktorú gastronómovia veľmi ocenia ...
Jeho vysoký obsah kyseliny olejovej mu dodáva mimoriadne zvláčňujúce vlastnosti používané v kozmetike. Veľmi suchý , olej ľahko preniká a je ideálny na výrobu masážnych olejov a aromatických procedúr. V prípravkoch na starostlivosť o pokožku sa odporúča predchádzať a masírovať strie a jazvy, pretože pomáha obnoviť pružnosť pokožky .
Je tiež známe, že lieskový orech reguluje sekréciu kožného mazu , takže je ideálnym olejom na zloženie kozmetických výrobkov pre zmiešanú až mastnú pleť a pre pleť náchylnú na akné.

VLASTNOSTI

  • Nekomedogénne , vyrovnáva produkciu kožného mazu v mastnej pokožke.
  • Veľmi penetračný , zjemňuje pokožku bez zanechania mastného filmu a umožňuje dobrý prienik aktívnych zložiek, ako sú éterické oleje.
  • Ochranný , zabraňuje dehydratácii pokožky.
  • Opravuje , podporuje regeneráciu hydrolipidického filmu pokožky
  • Zjemnenie , dodáva pokožke hodvábny dotyk .

INDIKÁCIE

  • Od zmiešanej až po mastnú pleť
  • Koža náchylná na akné a čierne bodky
  • Prevencia a masáž strií a jaziev
  • Ľahká nekomedogénna tekutina pre problematickú pokožku
  • Podporná zložka pre trenie éterického oleja

POUŽÍVA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Vynikajúca základná prísada pre masáž pre všetky typy pleti
  • Balzamová prevencia strií

SYNERGIE

  • Na starostlivosť o zmiešanú, mastnú alebo škvrnitú pokožku: rastlinný jojobový olej, éterické oleje z čajovníka, šalvia Clary ...


Zloženie (INCI):
Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil*
* organická zložka

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien