logo template4

Lieskovcový olej lisovaný za studena - organický

Oleje dodávame v tmavých PET fľašiach. Pokiaľ máte záujem, je možné zvoliť si možnosť dodania v tmavom skle s pipetou.

vyberte hmotnosť:
30 ml 2.990
30 ml sklo s pipetou 4.390
50 ml 4.990
50 ml sklo s pipetou 6.490
100 ml 7.900
500 ml 32.900
Kód produktu: z SKU10649
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
2.99
Pôvodná cena 3.15, Zľava 5 %
ks

Lieskovcový olej lisovaný za studena - organický 

Organický lieskový olej lisovaný za studena. Semenný olej Corylus Avellana (lieskový), tiež nazývaný lieskovcový olej, sa získava z jedlých lieskových orechov. Olej z lieskových orechov sa môže používať vo výrobkoch do kúpeľa, na líčenie očí a vo výrobkoch na starostlivosť o pleť a vlasy. Pri použití v kozmetických výrobkoch a výrobkoch pre osobnú starostlivosť funguje lieskový olej ako prostriedok na úpravu pleti - zvláčňujúci a okluzívny. Lieskový olej je prírodný adstringent bez alkoholu, ktorý zvyčajne nespôsobuje podráždenie. Pomáha zvyšovať hydratáciu vonkajšej vrstvy pokožky. Tým, že udržuje pokožku hydratovanú, vitamín E obsiahnutý v tomto oleji tiež pomáha zlepšovať pružnosť pokožky, vďaka čomu vyzerá pevne a pružne.
použitie:
Olej z lieskových orechov môžete aplikovať na pokožku samostatne alebo kombinovať s inými olejmi. Môžete ho tiež použiť ako základňu, ak si vytvárate vlastné krémy alebo mlieka.
Čistiaci prostriedok na tvár:
Pri použití nového oleja na pokožku vždy robte test citlivosti. Akonáhle olej prejde testom na ruke, môžete ho aplikovať - ​​zakryte si tvár alebo inú oblasť pokožky horúcou vlhkou handričkou približne na 20 sekúnd; odstráňte a vmasírujte do pokožky asi 1/2 lyžičky lieskového oleja; nechajte olej pôsobiť 30 sekúnd; opatrne utrite horúcou vlhkou handričkou. Tento proces vyčistí vašu tvár a odstráni väčšinu typov make-upu. Olej z lieskových orechov môžete použiť rovnako ako akékoľvek iné čistiace prostriedky buď ráno, v noci alebo oboje. Ak ho používate v noci, použite olej ešte pred nanesením nočných krémov.
Zloženie (INCI):
Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil*
* organická zložka






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien