Jablčný ocot - nefiltrovaný, Vinoceti, 250 / 500 ml
Jablčný ocot - nefiltrovaný, Vinoceti, 500 ml
Hlboká a hutná chuť jablkovej šťavy lisovanej za studena, z ktorej sa tento ocot vyrába, prispieva k jeho sviežosti a jemnosti. Má výraznú ovocnú vôňu a je príjemne kyslastý.
Hodí sa k širokej škále jedál - od šalátov a omáčok, až po rôzne druhy mäsa a dezerty.
Použitie jablčného octu sa zďaleka neobmedzuje na kulinárske účely a jeho výhody sú početné. V rôznych dávkach a kombináciách s vodou a medom môže priaznivo pôsobiť na náš organizmus.
Prírodný jablčný ocot VINOCETI má tieto výhody: pomáha pri detoxikácii, stimuluje krvný obeh a tok energie, chráni pred svalovými kŕčmi, s pravidelným cvičením zvyšuje svalovú hmotu a silu, zmierňuje bolesti svalov a stuhnutosť kĺbov, mineralizuje organizmus, posilňuje imunitu systému, znižuje krvný tlak a hladinu cukru v krvi a pomáha pri chudnutí.
Je tiež prírodným dezinfekčným prostriedkom, zmierňuje príznaky nevoľnosti a zvracania a znižuje horúčku.
Ingrediencie:
100% jablčný ocot získaný fermentáciou muštu kyselinou octovou.
Kyslosť: 5 % obj.
Obsah alkoholu: 0,3 % obj.
Použitie:
Na kulinárske použitie.
Balenie: 500 ml v sklenenej fľaši
Krajina pôvodu: Bulharsko
Prečítajte si : Ako používať jablčný ocot na boj proti bolestiam hrdla