€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Čierna rasca olej BIO egyptský

Oleje dodávame v tmavých PET fľašiach. Pokiaľ máte záujem, je možné zvoliť si možnosť dodania v tmavom skle s pipetou.

vyberte veľkosť:
30 ml 3.900
30 ml sklo s pipetou 5.290
50 ml 5.190
50 ml sklo s pipetou 6.690
100 ml 9.290
100 ml sklo s pipetou 10.590
250 ml 18.990
500 ml 37.900
1000 ml 72.900
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: vds 185
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 3.25
3.90 ks

Egyptský čierny rascový olej BIO


Čierny rascový olej bol faraónmi používaný v dávnych dobách ako cenný prostriedok v starostlivosti o telo.
 
- Má priaznivé účinky na suchú, citlivú a podráždenú pokožku vďaka upokojujúcemu, revitalizačnému a protizápalovému pôsobeniu.
 
- Považuje sa za skvelý prostriedok na kožné ochorenia, ako je ekzém, psoriáza a lupiny.
 
- Môže sa používať ako taký v miestnych aplikáciách alebo v zmesi s inými prípravkami starostlivosti o telo a tvár.
 
- Má anticelulitídové vlastnosti, obsahuje základné prvky na boj proti infekciám, alergickým reakciám; stimuluje regeneráciu; zvyšuje rýchlosť hojenia a stimuluje hojenie; protizápalové; antibakteriálne a antivírusové; posilňuje obranný systém pokožky.
 
-Je to veľmi silný stimulant imunitného systému, ktorý je známy a používaný už od čias starovekého Egypta.

Používa sa tiež v nechtových olejoch a na starostlivosť o zrelú pokožku v kozmetike, pretože je to silný antioxidant, chráni pred voľnými radikálmi a pokožku úžasne zjemňuje.

  • Upokojujúci,  pri starostlivosti o podráždenú pokožku alebo pri masážnych olejoch robí zázraky
  • Oprava a čistenie  pokožky.
  • Antioxidant , bojuje proti poškodeniu spojenému s voľnými radikálmi, a tým bojuje proti prejavom starnutia pokožky.
  • Vyživuje a regeneruje , navracia pokožke vláčnosť a hebkosť.
  • Podporuje opaľovanie .

INDIKÁCIE

  • Problémová pokožka: jeho čistiaca aktivita zabraňuje tvorbe malých pupienkov.
  • Okrem starostlivosti o kožné problémy: lokalizované infekcie, atopická pokožka
  • Suchá, šupinatá pokožka
  • Anti-aging ošetrenie pre všetky typy pleti, najmä pre suchú a citlivú pokožku
  • Ako doplnok pri masážnych produktoch proti bolesti

POUŽÍVA SA

Ako kozmetická prísada do vašich prípravkov:

  • Krémy, tekuté emulzie pre mladú problematickú pleť
  • Upokojujúce telové mlieka
  • Roll-on "anti-spot"
  • Čistiaca revitalizujúca starostlivosť o tvár
  • Upokojujúce masážne oleje proti zápalom

SYNERGIE

  • Pre protizápalový účinok v masážnom oleji : éterické oleje Wintergreen, Black Birch, tymián, jalovec, macerát ľubovníka bodkovaného ...
  • Problémová pokožka s atopickou tendenciou: éterické oleje z čajovníka, manuky, rozmarínu, levandule ...
  • Čistiace pôsobenie:  éterické oleje Palmarosa, čajovník, pelargónia ...

V PRAXI

  • Vzhľadom na obsah éterického oleja sa vo vašom olejovom prípravku vždy používa ako zmes v dávkach 10 až 30%.
  • Začlenený ako mastná fáza do zloženia bohatých krémov na telo a tvár.

VLASTNOSTI

  • Revitalizuje , zjemňuje a tonizuje pokožku hlavy a vlasy.
  • Posilňuje lámavé vlasy a nechty .

INDIKÁCIE

  • Suché a lámavé vlasy
  • Matné vlasy
  • Problematické skalpy
  • Krehké a lámavé nechty

POUŽÍVA SA

Ako kozmetická prísada do vašich prípravkov:

  • Posilňujúce sérum na podráždenú pokožku hlavy
  • Dvojfázové prostriedky na opravu vlasov
  • Starostlivosť o vlasy pre lámavé vlasy

SYNERGIE

  • Pre suché a poškodené vlasy: éterické oleje Ylang-Ylang, Geranium rose ...
  • Na nechty a lámavé vlasy: Citrónový éterický olej, Ricínový olej, brutnák lekársky ...

Vzhľad
tekutý
Vlastnosti v mydle
Luxusná zložka tuk / účinná látka
Hlavný účel
Aktívne zložky pre zrelú pleť, aktívne zložky pre suchú, bariérou narušenú a citlivú pokožku, aktívne zložky pre poškodenú pleť / zmiešanú pleť / akné
Tepelne stabilné
áno, relatívne dobrá tepelná stabilita, ale buďte opatrní
rozpustnosť
v rastlinných olejoch
Spracovanie pri dusení mydla
Časť z celkového množstva tuku (GFM)
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Tuková fáza, fáza aktívnej zložky
Typ pokožky / typ vlasov
vhodný pre všetky typy pleti
Účinok na pokožku
antibakteriálny, vyrovnávajúci, bojuje proti nečistotám, vracia nepokojnú pokožku späť do rovnováhy, osviežujúci, zvlhčujúci, objasňujúci, čistenie pórov, ochranný / zadržiavajúci vlhkosť, redukujúci maz, tonizujúci, dodáva pokožke sviežosť, obnovu buniek

Hydrofilný olej ošetrujúci pokožku.
Pôvod: Egypt
Časť rastliny: semená
Spôsob výroby: lisovanie za studena
Čierny kmín je cenený od svojho prvého použitia pre svoju príjemnú chuť a prospešné vlastnosti.

Olej z čiernych semien obsahuje esenciálne nenasýtené mastné kyseliny, ktoré majú pozitívny vplyv na mnohé procesy v tele. Vysoký podiel kyseliny linolovej (50 - 60%) robí olej z čierneho kmínu predovšetkým veľmi cenným pre každodennú výživu a posilňuje imunitný systém.
Kyselina olejová (20 - 25%) priaznivo ovplyvňuje hladinu cholesterolu, kyselina eikozénová (5%) robí elastické bunkové membrány a nigelín má tráviaci účinok.
 
Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien