logo template4

Cetyl Alcohol - kozmetický vosk - 100g

Cena 14.25
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: z SKU13006
Výrobca: zoya
: 24 mesiacov
ks

Cetyl Alcohol - kozmetický vosk - 100g

Kozmetická zložka z rastlinných olejov, ktorá pôsobí ako emulgátor a zahusťovadlo.

Cetylalkohol obsahuje 95% mastných kyselín získaných z rastlinných olejov, predovšetkým palmového oleja. Tento všestranný materiál je tiež zvláčňujúci, zvlhčujúci, stabilizátor viskozity a penový prostriedok. Dodáva sa v bielych perličkách bez zápachu, ktoré sú nerozpustné v studenej vode a len veľmi slabo rozpustné v horúcej vode a alkohole.
Pokyny na použitie:
Cetylalkohol je viacúčelové neželatínujúce zahusťovacie činidlo, ktoré sa v kozmetickom priemysle bežne používa na dosiahnutie stabilnej konzistencie, ktorú poskytuje výrobkom. Pridaný do olejov a roztavený počas olejovej fázy, je cetylalkohol dobrým sekundárnym emulgátorom, keď je v množstve menšom ako 5%. Použite medzi 0,5% - 6% vo fáze oleja (napr. 3% pre krémové mlieko s približne 3% emulgátora) a roztavte pri 54 ° C / 129 ° F.
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí a očí.
Zloženie (INCI):
Cetylalkohol
100g






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien