logo template4

Mandľový olej rafinovaný

Cena 3.90
Dostupnosť: na sklade
vyberte veľkosť:
100 ml 3.900
250 ml 6.790
500 ml 10.900
1000 mlna objednávku 19.000
10 lna objednávku 159.000
Kód produktu: vds 177
: 24 mesiacov
ks

Mandľový olej rafinovaný

Mandľový olej je veľmi jemný a pokožka sa cíti príjemne a mäkko. Je vhodný ako základný olej pre všetky typy pleti, ponúka veľmi dobré kĺzavé vlastnosti a pokožkou sa vstrebáva iba pomaly. Vďaka tomu je preferovaným základom pre masážne a slnečné oleje.
Čas použiteľnosti: 6-12 mesiacov, ak sa skladuje na chladnom a tmavom mieste
Pôvod: USA
Mandle používané na výrobu pochádzajú z geneticky nemodifikovanej kultivácie.

Má vynikajúcu výživovú účinnosť, je bohatý na vitamíny (A, B a E), minerály a dôležité mastné kyseliny (kyselina olejová, kyselina linolová).

Hlavné zložky: kyselina palmitová, kyselina stearová, kyselina olejová, kyselina linolová, kyselina linolénová.

INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL

Mandľa je stredne veľký ovocný strom z čeľade Rosaceae, ktorého plody majú oválny tvar, sú pokryté tvrdou škrupinou a vo vnútri obsahujú tvrdé jadro. Mandľa rastie v krajinách ako Afrika, Irán, Pakistan, Sýria, Stredná Ázia, ale jej pestovanie sa rozšírilo do oblasti Stredozemného mora (Taliansko, Španielsko atď.) V Maroku alebo USA. (Kalifornia je jedným z hlavných pestovateľov mandlí).

Mandľový olej má zvláčňujúce, zvlhčujúce vlastnosti, ktoré zabraňujú vzniku strií a je možné ho použiť ako taký alebo zmiešaný v pleťových vodách, maskách alebo krémoch na pokožku a telo alebo pri rôznych ošetreniach vlasov.

Vonkajšie použitie:

- zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky;

- odporúčané pre všetky typy pleti;

- hĺbkovo vyživuje a zvlhčuje pokožku;

- zmierňuje vrásky;

- zabraňuje vzniku strií;

- zmierňuje vyrážky, podráždenie, zápaly a svrbenie pokožky;

- zoslabuje a zlepšuje vzhľad tmavých kruhov;

- hypertenzia prsníka;

- účinný pri zvlhčovaní popraskaných pier;

- zvlhčuje pokožku hlavy a zabraňuje lupinám;

- spevňuje vlasový koreň a zabraňuje vypadávaniu vlasov.

Mandľový olej a jeho vlastnosti v skratke
veľmi dobre znášaný a univerzálny, tiež pre citlivú pokožku
ideálne na starostlivosť o detskú pokožku (čisté s mliekom ako olejový kúpeľ alebo ako masážny alebo ošetrovací olej)
klasický ako masážny olej (vlieva účinné látky ako éterické oleje do pokožky)
ideálny extraktový olej pre maceráty
univerzálne použiteľný základový olej
skvelý odličovací olej v kombinácii s jojobovým olejom a olejom z koreňa lopúcha (zvlášť stará sa o mihalnice)
upokojujúce vlastnosti
Pridanie mandľového oleja dodáva krémom „jemnú“ konzistenciu

Vzhľad
tekutý
Vlastnosti v mydle
Základný tuk má penivý a stabilizačný účinok
Hlavný účel
Suroviny pre balzamy a prípravky chrániace pokožku, suroviny pre slnečnú kozmetiku a po opaľovaní, suroviny pre starostlivosť o dieťa, všetko čo sa týka dekoratívnej kozmetiky, nevyhnutné pre mydlovú kuchyňu, účinné látky pre zrelú pokožku, účinné látky pre suchú, bariérovo citlivú pokožku, účinné látky pre poškodená pokožka / zmiešaná pokožka / akné
Tepelne stabilné
áno, relatívne dobrá tepelná stabilita, ale buďte opatrní
Spracovanie pri dusení mydla
Časť z celkového množstva tuku (GFM)
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Tuková fáza
Typ pokožky / typ vlasov
vhodný pre všetky typy pleti
Účinok na pokožku
vyrovnanie, vráti nepokojnú pokožku späť do rovnováhy, zvlhčenie, harmonizáciu, upokojenie, ochranu / zachovanie vlhkosti, obnovu buniek

OBLASTI APLIKÁCIE
VYVARTE SI MYDLO
Mandľový olej je ideálny na dusenie mydla, je pomerne lacný a mydlo je pekné a ľahké.
Penová kapacita je veľmi dobrá, pena je jemne pórovitá a stabilná.
Pri vysokom podiele mandľového oleja môže byť doba zrenia alebo skladovania o niečo dlhšia, kým mydlo neukáže svoje krásne vlastnosti. Na mydlá v koncentrácii okolo 25%.

PRÍRODNÁ KOZMETIKA
Mandľový olej je klasikou v prírodnej kozmetike, pretože je vhodný pre všetky typy pleti a dokonca aj citlivá pokožka a pokožka dieťaťa dokážu tento olej úžasne využiť.
Vďaka niektorým hodnotným zložkám mandľového oleja má schopnosť preniknúť hlboko do pokožky.
Pleť je napnutá a doslova vyhladená, takže náš olej je veľmi obľúbený aj v produktoch proti starnutiu.
Pretože sa mandľový olej na pokožke šíri veľmi pomaly a jeho pôsobenie trvá o niečo dlhšie, je obzvlášť obľúbený na odličovanie očí a tváre!
Náš mandľový olej je tiež skvelý pre suché a poškodené vlasy.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien