€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Vitamín E olej, prírodný 50 / 100 / 1000 ml

vyberte veľkosť:
50 ml 5.590
100 ml 8.900
1000 ml 69.000
Výrobca: ancient wisdom
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: BOa-16
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.66
5.59 ks

Vitamín E olej, prírodný 50 / 100 / 1000 ml

Olej vitamínu E má silné antioxidačné vlastnosti a používa sa takmer vo všetkých kozmetických prípravkoch na trhu, pretože stimuluje a omladzuje zrelú pleť.
Vitamín E preniká do hlbších vrstiev pokožky, posilňuje menej zdravé bunky a napomáha regenerácii pokožky, hojeniu jaziev a jaziev po operáciách.
 
Je vhodný na prevenciu predčasného starnutia pokožky a suchej pokožky a navracia pokožke vlhkosť po dlhšom pobyte na slnku. Vitamín E podporuje tvorbu červených krviniek v pokožke a pomáha ostatným vitamínom efektívne sa lepšie vstrebávať.
Vyživujte svoju pokožku vitamínom E, ktorý je taký čistý, ako len môže. Vitamín E olej je 100% čistý, prírodný a nikdy netestovaný na zvieratách.
 
Intenzívna vlhkosť: jeden z najsilnejších prírodných antioxidantov, vitamín E olej, hlboko hydratuje vašu pokožku a zanecháva ju jemnú a vypnutú. Chráňte svoju pokožku pred zmenami súvisiacimi s UV žiarením, znečistením a vekom. Všetci vieme, že je dôležité chrániť našu pokožku pred poškodením slnkom a vystavením agresívnym chemikáliám.
 
VITAMÍN E OLEJ NA PLEŤ A TVÁR - Vitamín E OLEJ zmierňuje svrbenie a strie počas tehotenstva. Pôsobí tiež ako prírodný antioxidant a preukázateľne pôsobí na zmäkčenie pokožky a zníženie výskytu vrások a jemných línií, čím dodáva pokožke žiarivý vzhľad. Vitamín E olej sa používa s hydratačným krémom pre maximálne výsledky. 
HLADŠIA POKOŽKA: Jedinečné protizápalové vlastnosti oleja vitamínu E redukujú strie, jemné linky a jazvy. Pomáha aj pri dermatitíde, akné a ekzémoch. Funguje ako prirodzené riešenie proti starnutiu tým, že napína pokožku a udržuje ju hydratovanú a pružnú.
LIEČI RANY: Jemne vmasírujte do pokožky pre maximálnu penetráciu. Vitamín E olej neutralizuje voľné radikály a poškodenie kolagénu. Bojuje proti jemným líniám a vráskam a pomáha pri hojení uzavretých rán, jaziev po akné a červených bodiek. Vitamín E olej hydratuje vašu pokožku a udržuje jej zdravý lesk.
VŠESTRANNÁ DIY ZLOŽKA: Vitamín E olej je výnimočná zložka pre DIY kozmetické produkty. Pridajte niekoľko kvapiek do hydratačného krému, krémov, sér, mydiel a iných produktov na zjemnenie a hydratáciu pokožky. Najúčinnejšou hydratačnou zmesou je vitamín E a šípkový olej. Použite ho na zlepšenie tónu pleti, vrások a dodanie lesku vašej pleti.
Môžete ho použiť priamo na pokožku, ale najlepšie funguje ako prísada do hydratačného krému, pretože má hustejšiu konzistenciu ako niektoré iné oleje. Pridajte ho do nášho natural základného krému, ktorý pomôže chrániť vašu pokožku pred poškodením slnkom, znečisťujúcimi látkami a ozónom, alebo ho pridajte do svojho denného krému pre extra antioxidačnú podporu. Vhodné pre všetky typy pleti.
 
Použitie vitamín E olej:
Ako nosný olej na riedenie esenciálnych olejov
V produktoch osobnej starostlivosti
Aplikuje sa priamo na suchú alebo popraskanú pokožku

Vitamín E je všeobecný názov pre 8 prírodných tokoferolov a tokotrienolov, ako aj pre nespočetné množstvo syntetických tokoferolových derivátov. Všetky formy vitamínu E sú rozpustné v oleji (lipofilné). Prirodzené formy sú α-, β-, γ- abô-tokoferol a a-, p-, y- a ô-tokotrienol.
Zo všetkých týchto foriem je α-tokoferol najúčinnejšou a najužitočnejšou formou jediná forma, ktorá dokáže kompenzovať nedostatok vitamínu E ako doplnok stravy. To je to isté v starostlivosti o pleť. 
Ako účinný antioxidant zabraňuje starnutiu pokožky pri oxidačnom strese, vyhladzuje textúru pokožky a urýchľuje hojenie rán. Pridáva sa dokonca v množstve 0,1 – 0,5 % koncentrácia do citlivých rastlinných olejov na ich ochranu pred žltnutím a oxidáciou a predĺži ich životnosť.
Prírodný tokoferol má určitú 3-D orientáciu, ktorá sa nazýva RRR-tokoferol (bežne nazývaný d-α-tokoferol). Ten syntetický je zmesou dvoch izomérov a sa nazýva (dl-α-tokoferol).
Syntetické estery vitamínu E, ako je tokoferylacetát, sú stabilnejšie v porovnaní s pôvodným tokoferolom, ale sú biologicky menej účinné.
Tokoferoly sú prirodzene prítomné v obilninách a semenách, ako aj v niektorých druhoch ovocia a orechov.
Ak pridávate tokoferol do svojich formulácií ako samostatnú zložku, myslite na to, že aj keď je to úžasná kozmetická prísada, je trochu lepkavá. Vo svojich produktoch ho nechcete predávkovať, aby ste obetovali pocit na pokožke. Zvyčajná dávka je okolo 0,2-1,0%. V sérach a maskách možno budete chcieť zvýšiť do max. 5,0 %.
Tokoferoly sú lipofilné a to znamená, že musíte pridať vitamín E (v akejkoľvek forme vo svojej formulácii) v olejovej fáze emulzie. 

Názov produktu, zloženie: Prírodný vitamín E olej (tokoferol) WHC055 / Vitamin E Triticum Vulgare Origin: Mixed Extraction Method: Cold Pressed
Biologická definícia: Prirodzene sa vyskytujúci rastlinný olej získaný z pšeničných klíčkov 

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien