logo template4

Ružový olej - rosa mosqueta

hmotnosť:
50ml 0.000
250ml1 22.000
Kód produktu: M-1417
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom +1
6.29
ks

Olej z pižmovej ruže / rosa mosqueta oil MAYAM

 
Špeciálny olej s vynikajúcimi omladzujúcimi, doplňujúcimi, regeneratívnymi a ochrannými vlastnosťami, podporuje elasticitu a pevnosť pokožky, používa sa v prípravkoch proti starnutiu, rôznych stavoch pokožky a kozmetických formuláciách podporujúcich pokožku.
 
Výroba: lisovaná a filtrovaná zo semien divokých ruží v Čile
 
INCI: rosa moschata seed oil
 
Použitie, aplikácie
Vhodný na ošetrenie zrelej pokožky, poškodenej pokožky, strií, zjazveného tkaniva a staršej kože, proti vráskam, suchej pokožke, šupinatej a popraskanej pokožke. Je veľmi užitočné formulovať kozmetické výrobky s regeneračnou aktivitou na povrchových vrstvách pokožky.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Rosa Mosqueta, rastlina

Rosa Mosqueta je divoký ker patriaci do čeľade ružovité, podobný našej pôvodnej šípke , žijúci iba v Andách, Čile a Brazílii. Má pichľavé stonky a bledoružové kvety. Po tom, čo kvety vädnú a lupene opadávajú, zostáva červený plod, šípka, ktorú obklopuje veľa semien.

Je to rovnaká odroda ako pôvodná šípka , ale čílska šípka - ako sa tiež nazýva - je iná v tom, že sa výrazne líši koncentrácia zložiek semien, karotenoidov, vitamínov E, K a F (kyselina linolová a kyselina linolenová).

Rosa Mosqueta Oil získal široké uznanie vďaka svojej schopnosti pomáhať redukovať a eliminovať jazvy a rany spôsobené akné, kiahňami alebo dokonca chirurgickým zákrokom. Jeho pravidelné používanie pomáha prirodzenému regeneračnému procesu pokožky, stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, regeneráciu bunkovej steny, vyblednutie vrások a napnutie pokožky tváre.

Iné názvy: rosa moschata, šípkový olej, rosa rubiginosa, šípkový olej, čílsky ružový olej

Spôsob výroby sa získava lisovaním za studena z ovocných semien

Vzhľad: žltý, priehľadný olej strednej hustoty s mierne charakteristickým zápachom

Vlastnosti oleja z divokej ruže

má vysoko účinnú regeneračnú vlastnosť, podporuje regeneráciu kožných tkanív
veľmi vynikajúca, účinná pri zlepšovaní vzhľadu a textúry pokožky, stimuluje regeneráciu pokožky
proti vráskam, redukuje vrásky, vyhladzuje povrchové vrásky
anti-aging, antioxidant, odďaľuje starnutie pokožky a zmierňuje účinky starnutia svetlom (fotoaging)
Spevňuje, obnovuje pružnosť, elasticitu a tón pleti
zjemňuje pokožku, chráni jej kyslý plášť (hydrolipidovú vrstvu)

Ako vám pomáha:
tento olej je prospešný pre všetky typy pleti
na akné, popáleniny, jazvy po kiahňach, pooperačné jazvy, neesteticky zacelené rany
v starostlivosti o zrelú, neživú vráskavú pokožku
pre nepružnú, tónovanú pokožku
na suchú, dehydrovanú pokožku
skoro, v prípade, že pokožka tváre vykazuje známky starnutia svetlom, po nadmernom slnečnom žiarení na pokožku poškodenú UV lúčmi
pri prevencii a zmiernení strií
kuperóza v prípade ekzému
po holení, po odstránení chĺpkov, pokožku upokojiť a regenerovať

Ako sa používa v kozmetike
samotný tento výrobok je možné nanášať priamo na pokožku
v kombinácii s inými rastlinnými olejmi, éterickými olejmi a kozmetikou, na prípravu pleťového séra alebo masážneho oleja na tvár
samotný alebo v zmesi so špecifickými kozmetickými prostriedkami na lokálne úpravy pokožky
ako prísada do pleťovej kozmetiky: denné a nočné krémy, emulzie, séra, masky
ako prísada do kozmetiky starostlivosti o telo: balzamy, krémy, pleťové vody, telové maslo
formulovať špecifické formulácie pre charakteristické kožné problémy
na ošetrenie proti starnutiu

Skladovanie: keďže je olej náchylný na oxidáciu, odporúča sa skladovať pri teplote do 19 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: na vonkajšie použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien