Powered by Smartsupp

Montanov (TM) L O/V

vyberte veľkosť:
10 g 1.590
50 g 7.390
100 g 14.690
500 gna objednávku 61.900
1000 gna objednávku 112.900
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: vds 138
Dostupnosť: na sklade
1.33 bez DPH
1.59 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Montanov (TM) L O/V

INCI: C14-22 Alcohol and C12-20 Alkyl Glucoside

Montanov ™ L je všestranný emulgátor O / V na prírodnej báze.
Skladá sa z glukózy, ktorá je zložená z geneticky nemodifikovaných surovín a mastných alkoholov, ako sú palmový olej a kokosový olej.
Vlastnosti:
Emulguje akýkoľvek druh oleja od 1% (esterový, minerálny, rastlinný, silikónový), zaisťuje ultrajemnú ľahkú textúru
Vhodné pre rôzne aplikácie napr. Sprej, krém, mlieko, maslo
Podporuje tekuté kryštály okolo olejových kvapiek emulzie.
Poskytuje zvlhčujúci účinok až 5 hodín po aplikácii

Schválené ECOCERT
Všestranné použitie s akýmkoľvek zložením (či už sprejom, krémom, maslom, ...)
Bez konzervačných látok, syntéza bez rozpúšťadiel
Vytvára ultra-biele emulzie.
Podporuje použitie plnív a pigmentov 

Tvar: biele perly
PH pri 5%: 5,5-7,5
Teplota topenia: 66-72 ° C

Montanov L je emulgátor vyhovujúci prírodnej kozmetike, ktorý je vysoko cenený vďaka svojej úplnej biologickej odbúrateľnosti. Na pokožke je veľmi ľahký, a preto je vhodný pre ľahké krémy a tekutiny.
Montanov L je samoemulgujúci a ľahko spracovateľný. Neiónový emulgátor O / V je ideálny na použitie v pleťových vodách s tenkým telom a v sprejových ľahkých emulziách. Je schválený BDIH a certifikovaný Ecocert, takže je neobmedzene schválený pre prírodnú kozmetiku. Biele voskové pelety sú vyrobené výhradne z rastlinných surovín. Tukomilná časť sa získava z mastných alkoholov z kokosového a palmového oleja, vodomilná časť z glukózy zo škrobových látok.

Účinok a kozmetické použitie
Montanov L je samoemulgujúci O / V emulgátor pre nízkoviskózne ľahké krémy, zvlhčovacie kvapaliny alebo sprejové formulácie s vysokou vodnou fázou; Je ideálny pre prostriedky s vysokým obsahom pigmentu (prostriedky na líčenie) alebo s iným pevným obsahom (napríklad íly) a pigmenty na ochranu pred slnečným žiarením. Vynikajúco sa dá použiť aj vo vlasovej kozmetike. Umožňuje ultraľahké emulzie s malým alebo žiadnym zosilňovačom konzistencie.

V porovnaní s Xyliance poskytuje menšiu konzistenciu a na pokožke je ešte ľahší. Montanov L je vynikajúci v čistiacich prostriedkoch, pretože nezanecháva film a je možné ho veľmi dobre kombinovať s inými prísadami (ako je hlina atď.)

Jeho tokové správanie je zaujímavé: Pretože jeho tok tečie veľmi jemne v špičke, emulzie založené na tomto emulgátore sa príjemne ľahko plnia do úzkych hrdiel dávkovača pumpy. Dôvodom je jeho špecifická emulzná štruktúra bez kvapalno-kryštalickej siete, ale skôr kvapalno-kryštalické emulgačné filmy okolo zabudovaných olejových kvapôčok, ktoré fixujú stabilnú nízkoviskóznu emulznú štruktúru.

Náš dojem: ľahko použiteľný emulgátor pre biele, nepriehľadné emulzie, ktoré sa ľahko nanášajú a zanechávajú na pokožke príjemný pocit. Je to vynikajúci emulgátor pre emulzie s ultraľahkou konzistenciou.

Spracovanie Montanov L
Emulgátor sa v tukovej fáze zahreje na asi 75 ° C a roztaví sa. Potom sa pridá fáza ohriatej vody, buď celá (metóda jednej nádoby), alebo v niekoľkých dávkach, obe spoľahlivo fungujú.

Optimálna je emulgácia asi 2 - 4 minúty s najlepšie vysokými šmykovými rýchlosťami a následné jemné miešanie za studena pri nízkych otáčkach. Potom môžete výrazne znížiť koncentráciu emulgátora a získať veľmi jemné, neležiace emulzie.

Dávkovanie
Koncentrácia jeho použitia v kombinácii s gélovým činidlom (napr. 0,2% xantánu) je približne 2 - 3%, bez ďalších stabilizátorov približne 3 - 4%.

Ukazuje sa ako ideálne riešenie pre koncepciu pleťových vôd; Ľahké krémy je možné dosiahnuť zahustením vodnej fázy gélovými prípravkami a (1–2%) cetylalkoholom alebo použitím lipidov s vyššou teplotou topenia. V kombinácii s niektorým gélotvorným činidlom je tolerantný aj k miernym prísadám solí a kyslým hodnotám pH. V prípade sprejových krémov by tuková fáza nemala prekročiť 15%.

Ako je uvedené vyššie, je dôležité zabezpečiť intenzívnu homogenizáciu. Použite najsilnejší mixér, aký máte; až potom môže Montanov L vyvinúť svoju ľahkosť.

Update cookies preferences