Powered by Smartsupp

Keltská - jemná prírodná morská soľ, Le Guérandais, 500 g

Prírodná morská (sivá/keltská) soľ, prirodzene sušená slnkom a vetrom. Ťaží sa z pobrežia Bretónska (severné Francúzsko).

Výrobca: Le Guérandais
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 80600772
Dostupnosť: na sklade
5.61 bez DPH
6.90 ks
Kúpou získaš 7 bodov do vernostného programu
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Jemná prírodná morská (keltská) soľ, Le Guérandais, 500 g

🔹 Keltská jemná sivá morská soľ sa ťaží v lete z pobrežia Bretónska (severné Francúzsko) pôsobením oceánu, slnka a vetra. Soľ sa zbiera ručne tradičnými metódami.
 
🔹 Keltská (sivá) soľ je prírodný produkt získaný bez rafinácie alebo použitia prísad. Neskoro popoludní sa vplyvom odparovania pomocou dreveného zariadenia kryštály soli vytiahnu na hlinenú plošinu, kde sa nechajú cez noc odkvapkať. Odtiaľ pochádza prirodzená sivá farba keltskej soli.
 
🔹 Keltská soľ obsahuje 84 minerálov a stopových prvkov, vďaka čomu je veľmi prospešná pre ľudí so srdcovými problémami a vysokým krvným tlakom.
 
Zdravotné výhody:
 
Keltská soľ pomáha zlepšiť trávenie, zvyšuje odolnosť tela voči infekciám a pomáha udržiavať acidobázickú rovnováhu. Prítomnosť horčíka pomáha telu rýchlo odstrániť prebytočný sodík.
 
Keltská soľ znižuje zadržiavanie vody, stimuluje tvorbu slín a pomáha odvodňovať a vylučovať škodlivé látky.
 
Podľa niektorých štúdií má imunostimulačný účinok a dodáva telu dodatočnú energiu. Jód, ktorý obsahuje, vás chráni pred škodlivými vplyvmi prostredia a prírodný antihistaminikum zmierňuje alergie.
 
📌Zloženie:
 
100 % morská (keltská) soľ - jemná, sušená.
 
💡 Návod na použitie:
 
Keltská prírodná hrubozrnná sivá soľ sa používa ako náhrada tradičnej soli pri príprave všetkých domácich jedál - zeleniny, mäsa, rýb, cestovín alebo grilovania.
 
Výrobok je prirodzene sušený.
 
EAN kód: 3322030001220
Množstvo v balení: 500 g
Pôvod: Francúzsko
Zloženie: Prírodná jemná morská soľ
Hmotnosť pri preprave: 0,510 kg
Vhodné pre: Dospelí, Deti, Vegetariánov, Vegánov
 
QR kód pre načítanie článku:
Update cookies preferences