logo template4

Kokosový Caprilis olej

Cena 5.99
Dostupnosť: skladom +2
hmotnosť:
100 ml1 0.000
1 l1 37.000
Kód produktu: M-1445
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Kokosový Caprilis olej MAYAM

Pochádza z kokosového oleja, je ľahký, prenikavý olej a nezanecháva mastný pocit ako mnoho rastlinných olejov. Môže byť použitý v krémoch, pleťových vodách a rôznych kozmetických prípravkoch, je tiež vynikajúcim nosičom éterických olejov. Je ľahký, tenký a hodvábny, má zamatovú štruktúru.

Caprilis olej (MCT olej) je zmes prirodzene odvodených mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom. Kokosový olej je surová zložka používaná pri výrobe, bez palmového oleja alebo repkového oleja.

Zmes nasýtených mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, najmä s vysokým obsahom kyseliny kaprylovej a kaprínovej (C8 a C10 mastných kyselín) s neutrálnou vôňou. Je to nedráždivý, nezafarbujúci ľahko roztierateľný olej, ktorý je odolný proti oxidácii.

INCI: caprylic/capric triglycerides

Použitie, aplikácie
Môže sa používať v krémoch, pleťových vodách, balzamoch, detských výrobkoch, na starostlivosť o pery alebo v masážnych olejoch. Je tiež vynikajúcim nosičom pre zmesi éterických olejov a parfumov na báze oleja.
Uľahčuje to, aby sa emulzie vstrebali a aplikovali na pokožku, a môžu sa implementovať do rôznych produktov starostlivosti o pleť, nezanášajú póry.
Odporúčaná dávka: do 100%


Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien