Jablčný ocot, čistý a prírodný, Lydia
Jablčný ocot, čistý a prírodný, Lydia, 500 ml/ 1000 ml
Jablčný ocot sa používa na ošetrenie už od staroveku. Kombinuje vlastnosti jablčného octu a - antiseptické, anti-toxické, ľahko stráviteľné, protizápalové, regulujúce pH v tele. Ako jablko obsahuje fosfor, vápnik, horčík, draslík, fluór, bórax, síru, kremík, železo, mangán, meď, selén a zinok. Je bohatý na vitamíny A, B1, B2, B12, C a E. Vďaka fermentačnému procesu obsahuje jablčný ocot cenné aminokyseliny, enzýmy a rôzne kyseliny / kyselina octová, kyselina propiónová a mliečna /.
Výhody jablčného octu pre zdravie:
- Obnovuje rovnováhu kyselín v tele.
- Zabraňuje hromadeniu toxínov v tele.
- Mineralizuje telo.
- Stimuluje imunitu.
- Ničí mikróby a plesne spôsobujúce choroby.
- Prírodný dezinfekčný prostriedok na rany a poranenia.
- Vyvážte kyslosť žalúdka - vyplní nedostatok žalúdočnej šťavy a súčasne zabráni tvorbe žalúdočných vredov.
- Podporuje vstrebávanie vápnika.
- Znižuje hladinu cholesterolu bez toho, aby spôsoboval vedľajšie účinky.
- Neutralizujte črevnú fermentáciu.
- Znižuje pálenie záhy a žalúdočné kŕče.
- Zlepšuje trávenie.
- Zabraňuje otrave jedlom.
- Zmierňuje zápchu spôsobenú nedostatkom tráviacich enzýmov.
- Skvapalňuje krv a zlepšuje cirkuláciu.
- Zabraňuje svalovým kŕčom. Ak sa objavia v noci, je užitočné večer vziať pohár vody s 1 lyžicou jablčného octu.
- Kloktadlo s octom rozpusteným v troche vody pomáha pri škytavke.
- Zastavuje krvácanie ďasien.
- Zmierňuje bolesti pri reumatizme a artróze a rozpúšťa usadeniny v kĺboch.
- Zabraňuje osteoporóze rovnováhou pH v tele, ktorá ľahšie vstrebáva vápnik.
- Upokojuje ekzémy a kožné infekcie - tieto miesta sa ukladajú pomocou octových obkladov.
- Reguluje chuť do jedla a pomáha pri chudnutí.
- Mokré obklady z octu na čele pomáhajú pri bolestiach hlavy.
- Zmierňuje bolesť v krku angíny - 1 polievková lyžica jablčného octu v pohári teplej vody s 1 lyžičkou tymiánu.
- Pomáha proti nevoľnosti a zvracaniu.
- Pridajte vodu do kúpeľa, ocot tlmí bolesti svalov.
Zloženie:
100% prírodný jablčný ocot.
Kyslosť: 4,5%
Produkt sa vyrába podľa tradičnej receptúry fermentáciou jablčného vína pomocou kyseliny octovej.
Neobsahuje konzervačné látky, farbivá a prísady!
Vzhľad sedimentu je prirodzený proces.
Použitie:
Na kulinárske použitie. Pred použitím pretrepať.
Balenie: 500 ml v sklenenej fľaši
Prečítajte si : Ako používať jablčný ocot na boj proti bolestiam hrdla