Paradajkový ocot, Vinoceti, 250 ml
Paradajkový ocot, Vinoceti, 250 ml
Paradajkový ocot Vinoceti, ktorý vznikol fermentáciou paradajkového vína kyselinou octovou, je vhodný na pridanie do akéhokoľvek bezmäsitého jedla. Je to skvelá možnosť dresingu pre rôzne pokrmy, ako aj pre určité mäsové omáčky. Môže sa pridať aj do plnky do mäsových cestovín a lasagní.
Hlboká chuť paradajkovej šťavy.
Všetko sa to začalo 5000 rokov pred naším letopočtom, keď staroveké civilizácie objavili zázračné vlastnosti octu. Hoci tento kyslý elixír vznikol omylom pri výrobe vína, stal sa neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Ľudia začali využívať jeho vlastnosti ako konzervantu a dochucovadla, ako aj blahodarné účinky na ľudský organizmus.
Máme to potešenie poskytnúť vám príležitosť vychutnať si octy v ich najčistejšej a najprirodzenejšej forme a naplno oceniť tieto prírodné produkty. Ocoty VINOCETI boli starostlivo pripravené z čisto prírodných ingrediencií a čerpali z našej hlbokej lásky k prírode.
Ingrediencie:
Paradajkový ocot získaný fermentáciou paradajkového vína kyselinou octovou.
Kyslosť: 5 % obj.
Obsah alkoholu: 0,3 % obj.
Použitie:
Na kulinárske použitie.
Balenie: 250 ml v sklenenej fľaši
Krajina pôvodu: Bulharsko