logo template4

Hroznový olej, prírodný

Cena 3.59
Dostupnosť: skladom +2
hmotnosť:
100ml1 0.000
1l1 21.900
5Lna objednávku 91.900
Kód produktu: M-1268
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Hroznový olej, natural MAYAM

 
Ľahký hroznový olej, vysoko prenikajúci bez zanechania mastného filmu, cenený pre svoje prospešné vlastnosti, pomáha podporovať zdravie pokožky, dodáva pokožke hebkosť, pružnosť a zvlhčenie.
 
Výroba: lisovaná a rafinovaná
 
INCI: vitis vinifera seed oil
 
Použitie, aplikácie
Vhodný pre všetky typy pleti, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, starostlivosť o ruky, vlasy, masážne oleje, make-up.
Odporúčaná dávka: do 100%

Olej z hroznových jadierok

Olej extrahovaný z hroznových jadierok má vysoký obsah kyseliny linolovej a je ľahký, suchý olej bohatý na fenolové zlúčeniny, vhodný pre všetky typy pleti. Oceňuje sa regeneračný účinok na pokožku zlepšujúci štruktúru; pomáha udržiavať hydratáciu pokožky a predchádzať predčasnému starnutiu, bojuje proti voľným radikálom.

Spôsob výroby: lisovaním za studena zo semien a následnou rafináciou takto získaného oleja

Vzhľad: číra, zelenožltá kvapalina s nízkou hustotou a neutrálnym zápachom

Na pokožke: dobrá absorpcia, zanecháva pocit sucha, nie komedogénny *.
* Komedogénnu vlastnosť nemožno vedecky zmerať ani zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Vlastnosti hroznového oleja

zlepšuje štruktúru, vyživuje pokožku do hĺbky
antioxidant, účinný proti voľným radikálom
zvláčňujúci prostriedok, zjemňuje pokožku, pomáha udržiavať jej hydratáciu a pružnosť
vyživuje vlasy

Ako sa používa v kozmetike:
vhodný pre všetky typy pleti, najmä pre zmiešanú a mastnú pleť tváre
produkt, ktorý je možné nanášať priamo na pokožku samostatne
môžeme si ho naniesť na vlasy, najmä na suché, poškodené končeky vlasov
v kombinácii s inými rastlinnými olejmi a éterickými olejmi obsiahnutými v olejoch na masáž tváre alebo tela
ako prísada do pleťových krémov a sér
ako prísada do telových krémov, balzamov, pleťových vody alebo masla
ako prísada do vlasových masiek, krémov a balzamov

Skladovanie: keďže je mierne oxidujúcim olejom, odporúča sa skladovať pri teplote do 19 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien