Horčica s hubami Porcini, Natural Technologies, 160 g
Horčica s hubami Porcini, Natural Technologies, 160 g
Zbierku horčice dopĺňame touto hubovou dokonalosťou. Chuť tejto horčice sa vyznačuje jedinečnou kombináciou jemnosti a hustoty.
Horčica je druh korenia, ktorý sa používa hlavne pri príprave sendvičov a šalátov. Hlavnými zložkami horčice sú semená horčice. Pri výrobe semienok rozdrvte na prášok a pridajte ocot, soľ, vodu a olej. Farba horčice je od žltej po hnedú.
Výroba horčice je známa už od staroveku, 3000 rokov pred naším letopočtom, sa používala v indickej kuchyni, no v starovekom Ríme a starovekom Grécku nebola veľmi obľúbená. Prvý recept pochádza z roku 42 pred Kristom. V deviatom storočí sa výroba horčice stala jedným z hlavných príjmov francúzskych kláštorov.
Horčica s hubami Porcini
Zbierku horčice Natural Technologies dopĺňame touto dokonalosťou húb Porcini. Huby sú špeciálne vybrané z bulharských lesov v regióne Pazardzhik v Bulharsku. Chuť tejto horčice sa vyznačuje jedinečnou kombináciou jemnosti a hustoty.
Ingrediencie:
Voda, ocot, horčičné semienka, ružové víno, sušené hríby, soľ, cukor, tymian, cesnakový prášok, koriander, kurkuma, korenie.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia: 101,55 kJ/ 425,49 kcal
Tuk: 5,75 g
z toho nasýtené: 0,31 g
Sacharidy: 7,64 g
z toho cukry: 2,77 g
Bielkoviny: 4,81 g
Soľ: 3,3 g
Použitie:
Na priamu konzumáciu a kulinárske použitie.
Hubová horčica je vhodným doplnkom do zeleninových polievok, mäsa, ako hlavná prísada do šalátových dresingov. Výborne sa hodí k väčšine syrov a je vhodná aj na priamu konzumáciu.
Balenie: 160 g v sklenenej nádobe
Pôvod: Bulharsko
Zloženie: zobraziť popis
Prepravná hmotnosť: 0,350 kg
Vhodné pre: dospelých, deti, vegetariánov, vegánov