logo template4

Egyptský čierny rascový olej BIO

Cena bez DPH 8.90
Dostupnosť: na sklade
vyberte veľkosť:
100 ml 8.900
250 ml 18.790
500 mlna objednávku 33.900
1000 mlna objednávku 64.900
Kód produktu: vds 185
: 24 mesiacov
ks

Egyptský čierny rascový olej BIO


Čierny rascový olej bol faraónmi používaný v dávnych dobách ako cenný prostriedok v starostlivosti o telo.
 
- Má priaznivé účinky na suchú, citlivú a podráždenú pokožku vďaka upokojujúcemu, revitalizačnému a protizápalovému pôsobeniu.
 
- Považuje sa za skvelý prostriedok na kožné ochorenia, ako je ekzém, psoriáza a lupiny.
 
- Môže sa používať ako taký v miestnych aplikáciách alebo v zmesi s inými prípravkami starostlivosti o telo a tvár.
 
- Má anticelulitídové vlastnosti, obsahuje základné prvky na boj proti infekciám, alergickým reakciám; stimuluje regeneráciu; zvyšuje rýchlosť hojenia a stimuluje hojenie; protizápalové; antibakteriálne a antivírusové; posilňuje obranný systém pokožky.
 
-Je to veľmi silný stimulant imunitného systému, ktorý je známy a používaný už od čias starovekého Egypta.

Používa sa tiež v nechtových olejoch a na starostlivosť o zrelú pokožku v kozmetike, pretože je to silný antioxidant, chráni pred voľnými radikálmi a pokožku úžasne zjemňuje.

Vzhľad
tekutý
Vlastnosti v mydle
Luxusná zložka tuk / účinná látka
Hlavný účel
Aktívne zložky pre zrelú pleť, aktívne zložky pre suchú, bariérou narušenú a citlivú pokožku, aktívne zložky pre poškodenú pleť / zmiešanú pleť / akné
Tepelne stabilné
áno, relatívne dobrá tepelná stabilita, ale buďte opatrní
rozpustnosť
v rastlinných olejoch
Spracovanie pri dusení mydla
Časť z celkového množstva tuku (GFM)
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Tuková fáza, fáza aktívnej zložky
Typ pokožky / typ vlasov
vhodný pre všetky typy pleti
Účinok na pokožku
antibakteriálny, vyrovnávajúci, bojuje proti nečistotám, vracia nepokojnú pokožku späť do rovnováhy, osviežujúci, zvlhčujúci, objasňujúci, čistenie pórov, ochranný / zadržiavajúci vlhkosť, redukujúci maz, tonizujúci, dodáva pokožke sviežosť, obnovu buniek

Hydrofilný olej ošetrujúci pokožku.
Pôvod: Egypt
Časť rastliny: semená
Spôsob výroby: lisovanie za studena
Čierny kmín je cenený od svojho prvého použitia pre svoju príjemnú chuť a prospešné vlastnosti.

Olej z čiernych semien obsahuje esenciálne nenasýtené mastné kyseliny, ktoré majú pozitívny vplyv na mnohé procesy v tele. Vysoký podiel kyseliny linolovej (50 - 60%) robí olej z čierneho kmínu predovšetkým veľmi cenným pre každodennú výživu a posilňuje imunitný systém.
Kyselina olejová (20 - 25%) priaznivo ovplyvňuje hladinu cholesterolu, kyselina eikozénová (5%) robí elastické bunkové membrány a nigelín má tráviaci účinok.
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien