logo template4

Horčica s mandľovou pastou, Natural Technologies, 160 g

Výrobca: natural technologies
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 96099148
Dostupnosť: na sklade
5.66 bez DPH
6.79 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Horčica s mandľovou pastou, Natural Technologies, 160 g

Horčica je druh korenia, ktorý sa používa hlavne pri príprave sendvičov a šalátov. Hlavnými zložkami horčice sú semená horčice. Pri výrobe semienok rozdrvte na prášok a pridajte ocot, soľ, vodu a olej. Farba horčice je od žltej po hnedú.

Výroba horčice je známa už od staroveku, 3000 rokov pred naším letopočtom sa používala v indickej kuchyni, no v starovekom Ríme a starovekom Grécku nebola veľmi obľúbená. Prvý recept pochádza z roku 42 pred Kristom. V deviatom storočí sa výroba horčice stala jedným z hlavných príjmov francúzskych kláštorov.

Horčica s mandľovou pastou

Široká škála horčice Natural Technologies bola korunovaná mandľovou príchuťou – absolútnym majstrom v kuchyni. Mandľová pasta nielen zvýrazňuje chuť horčičných semienok, ale dodáva novú vôňu s charakteristickým odtieňom, ktorý sa hodí do ktorejkoľvek časti denného menu.

Ingrediencie:

Voda, ocot, horčičné semienka, med, mandľová pasta, soľ, cukor, koriander, kurkuma, korenie.

Nutričné ​​hodnoty na 100 g:

Energia: 956 kJ / 228,2 kcal
Tuk: 14,2 g
z toho nasýtené: 1,0 g
Sacharidy: 18,3 g
z toho cukry: 12,4 g
Bielkoviny: 6,8 g
Soľ: 2,4 g

Použitie:

Na priamu konzumáciu a kulinárske použitie.

Horčica z mandľovej pasty je skvelou voľbou do šalátov, červeného mäsa a niektorých klasických krémových dezertov, domácich sušienok. Je samozrejmé, že si ju môžete vychutnať aj priamo z téglika.

Balenie: 160 g v sklenenej nádobe