logo template4

AVOKÁDOVÝ OLEJ * ORGANICKÝ - lisovaný za studena a natívny

Cena 2.29
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
30 ml 2.290
100 ml 6.390
250 ml 13.900
500 ml 22.900
1000 mlna objednávku 29.000
3000 mlna objednávku 79.000
5000 mlna objednávku 119.000
10 lna objednávku 229.000
25 kgna objednávku 499.000
Kód produktu: vds 166 - m
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

AVOKÁDOVÝ OLEJ * ORGANICKÝ - lisovaný za studena a natívny

 
 Avokádový strom je pôvodom zo Strednej Ameriky a Mexika, ktorý je známy predovšetkým svojím ovocím. Existujú tri druhy avokáda, ktoré sa pestujú v Mexiku, Guatemale a Západnej Indii. Avokádový strom, ktorý patrí do rodiny Lauraceae, má výšku medzi 6 a 20 metrov, má zelené listy, žltozelené kvety a ovocie má oválny tvar hrušky, fialové a zelené, keď sú zrelé sú so zelenkavou dužinou a maslovou textúrou. Ovocie obsahuje veľké jadro bohaté na oleje. Ovocie dozrieva po celý rok, pretože je tropickou rastlinou. Medzi pestovateľov avokáda patrí: Austrália, Brazília, Bahamy, Kuba, Karibik, Ekvádor, Filipíny, India, Jamajka, Malajzia, Mexiko, Nový Zéland, Peru atď.
 

Výživné látky:

 
Ovocie avokádo obsahuje mononenasýtené mastné kyseliny, kyselinu olejovú, kyselinu listovú, karotenoidy, lecitín, minerály (železo, fosfor, horčík, draslík atď.), Bielkoviny, steroly a vitamíny (A, B, C, D, E a K ). Avokádo sa môže používať v potravinách na: šaláty, omáčky, pastu Guacamole, v kozmetickom priemysle na: pleťové a telové krémy, šampóny, kondicionéry a masky na vlasy, sprchové gély atď. alebo pri prírodných ošetreniach.
 
            Avokádový olej sa získava lisovaním ovocia za studena, výsledkom čoho je zelený olej so strednou viskozitou a charakteristickým surovým zápachom.
 
Avokádový olej lisovaný za studena je 100% prírodný olivovo-zelený rastlinný olej.
Avokádový olej, bohatý zdroj vitamínu A a D, sa ľahko vstrebáva do pokožky a hĺbkovo hydratuje. Používa sa často na nápravu kožných problémov, ako je psoriáza alebo ekzém, upokojuje svrbenie alebo sucho, má priaznivý vplyv na pokožku.
 

Zloženie a vlastnosti:

            Terapeutické vlastnosti: antibakteriálne, proti vráskam, zvláčňovadlo, zvlhčovač, stimuluje tvorbu kolagénu.
 
zloženie: avokádový olej (Persea Americana), INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil
Avokádový olej lisovaný za studena:
Hustota (20 stupňov C)
0,914
Index lomu (20 stupňov C)
1,468
Kyselinové číslo 9.14
Peroxidové číslo 4.7
Jódové číslo 81.3
Profil mastných kyselín
C16: 0 kyselina palmitová 19.7
C16: 1 kyselina palmitolejová 8.7
C18: 0 kyselina stearová 0,6
C18: 1 kyselina olejová 57.2
C18: 2 kyselina linolová 12.6
C18: 3 kyselina linolénová 0,7
C20: 0 kyselina arachidová 0,1
C20: 1 kyselina gadoleová 0,2
Ostatné 0.2
Hlavné zložky mastných kyselín v avokádovom oleji:
 
Kyselina palmitová: 5,00 - 25,00%
Kyselina palmitolejová: 1,00 - 12,00%
Kyselina olejová: 50,00 - 74,00%
Kyselina linolová: 6,00 - 20,00%
 
Môže sa tiež pridať do krémov: do 10 g krému (10 ml pleťové vody alebo tonikum) sa pridá 10 kvapiek avokádového oleja.
 
Olej sa môže používať v čistom stave na masáž vlasov a / alebo pokožky hlavy.
 
Pred umývaním krúživým pohybom vmasírujte 2 polievkové lyžice avokádového oleja na vlasy a pokožku hlavy. Nechajte pôsobiť 5 minút a umyte ako obvykle. Môže sa opakovať zakaždým, keď sa umývate, dokonca aj denne!
 
Interný: je mimoriadne bohatý na mononenasýtenú kyselinu olejovú a má priaznivý účinok na ochranu a tonizovanie kardiovaskulárneho systému a na zníženie hladiny cholesterolu v krvi. Podávanie: 5-10 kvapiek / deň

Oblasti použitia:
upokojuje citlivú pokožku
ideálne pre bohaté a výživné produkty
dôležité pre zrelú a / alebo drsnú pokožku
má vyhladzujúci účinok a robí pokožku jemnou
dodáva vlasom a vlasom lesk a pružnosť
Pôsobí v kozmetickej formulácii ako konzistencia (obzvlášť užitočné, ak sa chcete zaobísť bez masla, iných látok poskytujúcich konzistenciu alebo emulgátorov poskytujúcich konzistenciu - napríklad cetylalkohol).

Vzhľad
tekutý
Vlastnosti v mydle
Farba mydla, luxusnej zložky tuku / účinnej látky, je tmavšia
Hlavný účel
Suroviny pre starostlivosť o vlasy, účinné látky pre zrelú pleť, účinné látky pre suchú, bariérou narušenú a citlivú pokožku
Tepelne stabilné
nie, zapracujte do ochladenej formulácie, nie, vydrží maximálne 25 ° C
Spracovanie pri dusení mydla
Časť z celkového množstva tuku (GFM)
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Fáza účinnej látky
Typ pokožky / typ vlasov
Starostlivosť o oči, mozoly, drsné oblasti pokožky, popraskaná pokožka, starostlivosť po opaľovaní, rednutie vlasov, citlivá, veľmi citlivá pokožka, jemné, rozpustené vlasy, matné vlasy bez kývania, pokožka s veľkými pórmi, normálna, bezproblémová pokožka, zrelá pokožka, rednutie, lámanie vlasov , pokožka vyžadujúca starostlivosť, veľmi suchá, šupinatá pokožka, suché, krepovité, kučeravé vlasy
Účinok na pokožku
vyrovnanie, vráti nepokojnú pokožku späť do rovnováhy, zvlhčenie, harmonizáciu, spevnenie, tonizáciu, dodá pokožke sviežosť, obnovu buniek
VYBRANÉ SUROVINY
Naše suroviny pochádzajú výlučne od vybraných výrobcov a podliehajú prísnym kritériám kvality.

OBLASTI APLIKÁCIE

ZVARTE MYDLO
Avokádový olej je jedným z olejov účinnej látky pri dusení mydiel.
Väčšinou sa jedná o nerafinované prírodné (natívne) rastlinné oleje, ktoré majú sami o sebe krátku trvanlivosť.
Na oplátku majú intenzívnu farbu a / alebo intenzívny zápach a sú vysoko citlivé na teplo a / alebo svetlo.
Náš avokádový olej dodáva mydlu intenzívne zelenú farbu.
Tento špeciálny olej sa stal nepostrádateľným vo vlasových mydlách, dodáva krehkým vlasom hebkosť.
Môže sa tiež bezpečne použiť na mydlá na holenie.
Koncentrácia aplikácie: max. 10% GFM
Len do mydlového lepidla pridávajte až na konci!

PRÍRODNÁ KOZMETIKA
Je zvlášť cenený v kozmetike vlastnej výroby, pretože sa rýchlo vstrebáva do pokožky bez zanechania mastného filmu.
Poskytuje vlhkosť a redukuje malé vrásky.
Aj pri obzvlášť suchej pokožke a rohovinách (na chodidlách, podpätkoch, lakťoch a kolenách) môže byť avokádový olej veľmi užitočný pri zmäkčovacom účinku.
V kombinácii s hroznovým olejom je avokádový olej základom mnohých kozmetických prípravkov pre suchú a zrelú pokožku!
Tento špeciálny olej sa tiež stal nepostrádateľnou súčasťou starostlivosti o vlasy.
Dodáva krehkým, namáhaným a štiepeným vlasom vláčnosť a hebkosť.
Má mierne zvlhčujúci účinok bez toho, aby zaťažoval.
Náš avokádový olej pokrýva vlasy ochranným filmom a zabraňuje ich vysúšaniu, dodáva im lesk a pružnosť.
Radi používame avokádový olej ako špičkový olej v kombinácii s kokosovým, brokolicovým a arganovým olejom!
Veľmi malé množstvo tejto olejovej zmesi vmasírujte do vlasov a rozdelené končeky zmiznú a lesk sa vráti!






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien