logo template4

Deodoranty

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

DECALACT DEO - aktívny dezodorant na sklade 3.49 € DECALACT DEO - aktívny dezodorant Je to úplne prvý certifikovaný prírodný dezodorant, ktorý má klinicky dokázaný 24-hodinový účinok. Decalact Deo je vyrobený z kyseliny mliečnej, FARNESOL na sklade 4.49 € FARNESOL Farnesol má antibakteriálny účinok, najmä proti baktériám, ktoré sa podieľajú na odbúravaní potu. Ideálne v domácich dezodorantoch, sprejoch na nohy alebo Hodvábny proteín na sklade 2.99 € Hodvábny proteín Hodvábny proteín je vyrobený z pravých hodvábnych vlákien a je to žltkastá tekutina, ktorá zanecháva pokožku zamatovo hebkú. Proteín je rovnako vhodný na KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA BACTI-PUR 10 ml skladom +1 8.90 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA BACTI-PUR 10 ml KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA BACTI-PUR Prírodný pôvod a vyrobený fermentáciou, Bacti-Pur je veľmi inovatívny dezodorant, ktorý prečisťuje a reguluje tvorbu Kamenec - kryštály, 20 g na sklade 1.79 € Kamenec - kryštály, 20 g Kamenec je typ chemickej zlúčeniny, zvyčajne hydratovaná dvojsulfátová soľ hliníka. Táto zlúčenina sa používa v priemysle, medicíne, kozmetike a dokonca Kamenec draselný na sklade 3.59 € Kamenec draselný Aplikácia: Kamenec sa používa na farbenie na morenie a na činenie koží zvierat. Kamenec sa tiež používa v toneroch, krémoch po holení a v antiperspiračných Kamenec draselný v prášku do kozmetiky 25 g na sklade 1.89 € Kamenec draselný v prášku do kozmetiky 25 g Kamenec draselný je prírodný kryštál známy svojimi sťahujúcimi, antibakteriálnymi a hemostatickými vlastnosťami. Ideálne na formulovanie deodorantov, Komplex proti mikróbom do krémov 5 ml - 20% na sklade 3.83 € (4.79 €) Komplex proti mikróbom do krémov 5 ml Komplex proti mikróbom na domácu kozmetiku. Daná zmes je jedinečná, jej výroba je zložitá, spočíva v extrakcií super-kritickou kvapalinou, sú v nej Monopropylenglykol, farmaceutický na sklade 1.79 € Monopropylenglykol, farmaceutický Propylénglykol sa môže použiť ako prísada do pleťových krémov, zubných pást a dezodorantov ako zvlhčovadlo a zmäkčovadlo. Používa sa tiež ako nosič Triethylcitrát - lemon ester na sklade 1.90 € Triethylcitrát - lemon ester Trietylcitrát je olejovitá kvapalina pochádzajúca z kyseliny citrónovej, ktorá sa bežne používa v kozmetike ako účinná látka v dezodorantoch. Pot zvyšuje pH Trietylcitrát na výrobu kozmetiky na sklade 2.79 € Trietylcitrát na výrobu kozmetiky Trietylcitrát na výrobu kozmetiky je ideálnym doplnkom do dezodorantných prípravkov, pretože inhibuje metabolizmus potných zložiek na báze esterázy, ktorý

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien