logo template4

Vavrínový olej, panenský

hmotnosť:
50ml 0.000
1lna objednávku 96.000
Kód produktu: M-1393
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
4.99
ks

Vavrínový olej, panenský MAYAM

 
Špeciálny rastlinný olej bohatý na prospešné nezmydliteľné zlúčeniny, známy svojou schopnosťou pomáhať pri problémoch s pokožkou a pri pokožke hlavy. Je to hlavná zložka slávneho tradičného mydla Aleppo.
 
Výroba: mastný olej získaný z buničiny v zálive Laurus nobilis mechanickou extrakciou
 
INCI: laurus nobilis fruit oil
 
Použitie, aplikácie
Majú charakteristickú vavrínovú arómu.
Vhodný pre široké spektrum kozmetických prípravkov pre všetky typy pleti, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, starostlivosť o vlasy. Je zvlášť vhodný pre suchú, šupinatú pokožku, citlivú pokožku, suchú, podráždenú pokožku hlavy, krehké vlasy. Dobrá voľba pre čistenie mydiel, ochranných olejov, balzamov, krémov, kondicionérov.
Odporúčaná dávka: do 50%

Rastlinný olej získaný z vavrínových plodov je v kozmetike uznávaný pre svoj čistiaci a regeneračný účinok. Je základnou zložkou známeho mydla Aleppo. Pôsobí sťahujúco a antioxidačne.

Spôsob výroby: extrahuje sa mechanicky z vavrínových semien

Vzhľad: viskózny, polotuhý, hnedozelený olej s veľmi silným charakteristickým zápachom
Poznámka: tuhne v injekčnej liekovke pri izbovej teplote; pred použitím vložte do teplej vody, aby bola tekutá

Zloženie (INCI): Laurus nobilis fruit oil

Vlastnosti vavrínového oleja

bohatý na protiinfekčné a protizápalové zložky
obsahuje výživné, jednoduché a polynenasýtené mastné kyseliny
regeneračné vlastnosti pokožky
čistiaci prostriedok na pokožku, antibakteriálny
sťahujúci a antioxidačný
zvláčňujúci prostriedok, chráni pokožku pred dehydratáciou
prospešný na kožné problémy
protiplesňový, antiparazitický, odpudzuje hmyz
čistí a upokojuje pokožku hlavy, pôsobí proti lupinám
je dobrým penotvorným činidlom pri výrobe mydiel za studena (CP)

Ako pomáha Vavrínový olej

pri starostlivosti o podráždenú, ekzematickú, psoriatickú pokožku
v starostlivosti o akné, problémovú pokožku
pri starostlivosti o poškodenú, atopickú a suchú pokožku akné
užitočný pre infikovanú, plesňovú pokožku
proti lupinám, podráždenej pokožke hlavy, mastným vlasom
pomáha uvoľniť napäté svaly a zmierniť reumatické bolesti
na výrobu mydla typu Aleppo (vrátane olivového oleja)
pri príprave mydla CP na problematickú pokožku

Ako sa používa v kozmetike
keďže ide o olej koncentrovaný v účinných látkach, neodporúča sa ho používať samostane, koncentrovaný na pokožku, iba zriedený, pridaný do 50%
môže byť použitý ako prísada zmiešaná s rastlinnými olejmi, éterickými olejmi a rôznymi extraktmi rozpustnými v tukoch ako prísada do krémov, emulzií a masiek na starostlivosť o pleť
ako prísada do krémov, emulzií, balzamov a mastí na starostlivosť o telo, ruky a nohy
na masážne oleje a krémy používané na zmiernenie bolesti svalov a reumatických bolestí
V emulgačných prostriedkoch je vavrínový olej zabudovaný do tukovej fázy
v kombinácii s jedným alebo viacerými rastlinnými olejmi je možné pripraviť olejové sérum alebo masážny olej
ako prísada do vlasových masiek, krémov, vlasových kondicionérov
ako prísada do tuhých šampónov a mydiel CP
je možné ho pridať do základu krému a vlasového kondicionéru v našej ponuke v pomere 5%
možno pridať na Melt and pour mydiel do 4%
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste chránenom pred svetlom

Bezpečnostné informácie:

nepoužívajte čisto na samotnú pokožku - prirodzene obsahuje 1% éterického oleja a vysokú koncentráciu aktívnych zložiek
všeobecné pravidlo: odporúča sa testovať éterický olej na vnútornom ohybe lakťa 24 hodín pred použitím, najmä nepoužitý éterický olej
Nepoužívajte na oči alebo sliznice
drž sa ďalej od detí; neprehĺtaj
by nemali používať osoby alergické na vnorené rastliny
iba na vonkajšie použitie

 
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien