logo template4

SPIRULINA macerát na celulitídu, spevňujúci 50ml

Výrobca: efiore
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: e 5903890444372
Dostupnosť: skladom +2
Cena bez DPH: 6.33
7.59
ks

SPIRULINA macerát na celulitídu, spevňujúci 50ml

OLEJ S RIASOU SPIRULINA, MACERÁT RIAS Spirulina Platensis

SCHUDNUTIE A SPEVNENIE, REGENERUJE NECHTOVÚ PLATNIČKU

Olej funguje podobne ako ošetrenie rias v kozmetických salónoch. Dôležité je používať ho každý deň, dôkladne ho vmasírovať do vyčistenej pleti asi 10 minút. Má charakteristickú intenzívnu vôňu po riasach.

Riasa Spirulina Platensis je známa ako "dar Matky Zeme, vďaka vysokej koncentrácii kyseliny gamalinolénovej, dôležitej zložky ľudskej potravy. Spirulina je zo všetkých rastlín najbohatšia na chlorofyl. Je to najobľúbenejšia riasa v kozmetike, nie bezdôvodne, pretože jej skrášľujúci účinok je nenahraditeľný.

Olej z rias je najlepší olej na formovanie postavy. Rozkladá tukové tkanivo, zlepšuje krvný a lymfatický obeh.
Používa sa pri výrobe olejov do kúpeľa, na hydratáciu tela a pri problémoch s celulitídou.
Pravidelné používanie oleja z rias robí telo hladké, pružné a pevné.

V spiruline sú:

* vysoký obsah bielkovín rastlinného pôvodu (60-70%), ktoré sa organizmom veľmi dobre vstrebávajú,

* vysoký obsah pigmentu: chlorofyl, zelené rastlinné farbivo, viaže kyslík v rastlinnej bunke a prenáša ho,

* fykocyanín, takzvaný modrý pigment, ktorý pôsobí priamo na bunku a podporuje jej rast,

*veľmi veľké množstvo vitamínov skupiny B (B 12, B 1, B 2, B 6), železa a rôznych mastných kyselín, ktoré priaznivo ovplyvňujú výmenu vlákniny,

* fenyletylamín, ktorý zvyšuje duševnú aktivitu a zlepšuje pohodu v prípade depresie,

* karotenoidy, najmä betakarotén, ktorý stimuluje imunitný systém, 14-krát viac ako mrkva

* mastné kyseliny a lipidy, vitamíny, enzýmy, jednoduché a zložené cukry.

Okrem aminokyselín, minerálov a vitamínov, ktoré si naše telo nevie vyrobiť samo, by mu malo byť dodávané aj potrebné množstvo nenasýtených mastných kyselín. Patrí medzi ne kyselina linolová a kyselina linolénová, ktoré spirulina obsahuje vo veľkom množstve. Sú spracované v tele, vrátane na kyseliny gamalinolénové, podporujúce mnohé základné funkcie organizmu.

Olej z rias sa získava maceráciou riasy spirulina platensis v jemnom, za studena lisovanom slnečnicovom oleji. Je jemne zelenej farby a môže obsahovať stopy spiruliny.
Je to najjednoduchší spôsob použitia rias na pokožku – olej stačí vmasírovať do celulitídy a nie veľmi pevných partií, najlepšie do vlhkej pokožky po kúpeli, peelingu alebo masáži pokožky hrubou rukavicou. Ak chcete vidieť trvalé účinky, olej by sa mal vmasírovať aspoň raz denne na vybrané partie tela: stehná, brucho, zadok, ruky a dokonca aj prsia.

Olej z rias je obzvlášť užitočný pre mierne pevnú, zrelú, suchú, znečistenú pokožku so sklonom k ​​zápalom.
Zvlhčuje a zastavuje proces starnutia.
Pozitívne ovplyvňuje aj nechtovú platničku, vyživuje ju a premasťuje.
Olej z rias má hydratačné vlastnosti, robí pokožku jemnejšou a žiarivejšou.

Spôsob použitia: nanášajte na vyčistenú pleť 1x denne, pravidelne 1-2x týždenne. Najprv vykonajte jemnozrnný peeling pomocou prírodného cukrového alebo soľného peelingu. Olej dôkladne vmasírujte krúživými pohybmi, počnúc chodidlami a končiac výstrihom.

Vlastnosti oleja z rias:

redukuje celulitídu
formuje a zoštíhľuje
rozkladá tukové bunky
zlepšuje krvný a lymfatický obeh
zvlhčuje
pôsobí proti vráskam
zlepšuje stav nechtovej platničky

Aplikácia:

- priamo na vyčistenú pleť
- na masáž, ktorá zlepšuje krvný obeh, redukuje celulitídu a tukové tkanivo
- na výrobu profesionálnej kozmetiky aj doma
- na profesionálne ošetrenia v kozmetických salónoch

Zloženie: helianthus annuus seed oil, spirulina platensis extract

Kapacita 50 ml fľaša z tmavého skla s pumpičkou






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien