logo template4

Špenát mletý, sušený

vyberte veľkosť:
20 g 1.490
100 g 4.690
500 g 15.690
Kód produktu: f 2231
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 1.24
1.49
ks

Špenát mletý, sušený

Špenát hrubo mletý, sušený

Použitie: potravinárstvo, farbivo do kozmetiky

Všetko dobré z čerstvého špenátu, pripravený v prášku. Perfektné na pridávanie do domácich smoothies.

Náš vysoko kvalitný čistý špenátový prášok pochádza výlučne z čerstvého špenátu a je vyrobený pomocou nízkoteplotného dehydratačného procesu, ktorý udržuje výživovú integritu špenátu v superkoncentrovanom prášku.

Náš jedinečný proces dehydratácie pri nízkej teplote, ktorý je vyrobený iba z čerstvého špenátu, znamená, že náš špenátový prášok má všetku dobrotu čerstvého špenátu, ale bez vlhkosti. Vytvára prášok s vysokým obsahom bielkovín..

INCI (Spinacia oleracea)

Špenátový list je plný vitamínov A, C, B1, B3, B6 a K. Špenátový list obsahuje aj bielkoviny, železo, mangán, vápnik, fosfor, betakarotén, draslík, karotenoidy, chlorofyl, antioxidanty a fytochemikálie. Mimoriadne výživný pre pokožku, vlasy a nechty. Prášok zo špenátu je možné tiež použiť v mydlách na zaistenie prírodnej zelenej farby.

Použitie v kozmetike, mydlo atď.:

1. Špenátový prášok je možné použiť ako prírodné zelené farbivo v mydle a iných kozmetických výrobkoch.
2. Špenátový prášok sa môže použiť v prášku na zaistenie prírodnej zelenej farby a na vyživovanie pokožky dostatkom vitamínov a minerálov.
3. Špenátový prášok možno použiť na pleťové vody, krémy a masti.
4. Špenátový prášok je možné použiť do pleťových masiek.
5. Špenátový prášok možno použiť na šampón a kondicionér.
6. Špenátový prášok sa môže použiť v receptoch na pleťový toner.
7. Špenátový prášok je možné pridať do receptov na bomby do kúpeľa.
8. Špenátový prášok je možné nalievať do masážnych olejov.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien