logo template4

Ríbezle čierne olej natural

Kód produktu: M-1446
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom +1
4.29
ks

Olej z čiernych ríbezlí 25ml MAYAM

 
Pozoruhodný olej bohatý na kyselinu gama-linolénovú, ktorý pomáha vyživovať a chrániť pokožku, obsahuje vzácnu kyselinu stearidónovú. Obzvlášť vhodný pre suchú, zrelú, citlivú a poškodenú pokožku.
 
Výroba: zo semien lisovaná za studena, rafinovaná
 
Použitie, aplikácie
Vhodný na aplikácie osobnej starostlivosti, starostlivosti o pleť, starostlivosť o pery, starostlivosť o vlasy. Ideálne pre prípravky určené pre problémovú pokožku, poškodenú, podráždenú alebo dozrievajúcu pleť.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Čierna ríbezla olej ako taký

Olej z čiernych ríbezlí, ktorý je bohatý na regeneračné a antioxidačné zložky, je dobrou voľbou pre aplikácie proti vráskam a proti starnutiu. Špeciálne sa odporúča pre zrelú, bledú, starnúcu pokožku tváre. Môže sa tiež použiť v produktoch určených na starostlivosť o citlivú pokožku.

Spôsob výroby: po lisovaní sa podrobí rafinačnému procesu

Vzhľad: žltkastá číra kvapalina s nízkou viskozitou a charakteristickým zápachom

Na pokožke: Rýchlo sa vstrebáva do pokožky, má ľahkú textúru a relatívne suchý pocit na pokožke

Zloženie (INCI): ribes nigrum seed oil

Vlastnosti oleja z čiernych ríbezlí

proti vráskam, pomáha predchádzať predčasnému starnutiu pokožky
antioxidant, prispieva k zníženiu oxidačných procesov, poškodeniu spôsobenému voľnými radikálmi
proti starnutiu, prispieva k udržaniu zdravia a krásy pokožky
regeneračný a povzbudzujúci účinok
dodáva pokožke pružnosť a zvyšuje jej elasticitu
má upokojujúci a protizápalový účinok, pomáha znižovať zápalové procesy v pokožke
upokojuje začervenanie a podráždenie pokožky
prispieva k ochrane hydrolipidovej vrstvy pokožky

Návrhy a odporúčania
vhodný pre akýkoľvek typ pokožky tváre
na starostlivosť o zrelú, zvráskavenú a bledú pokožku tváre
do prevencie a nápravy komplikácií spojenými s vráskami
na starostlivosť o nepružnú pokožku
na starostlivosť o podráždenú, ekzematickú pokožku tváre, ktorá trpí začervenaním
na starostlivosť o kontúry očí
na starostlivosť o citlivú, krehkú, reaktívnu pokožku
na starostlivosť o ruky, hlavne na nechty
starostlivosť o vlasy

Použitie oleja z čiernych ríbezlí v kozmetike

môže sa používať na pokožku samotnú alebo ako prísada do mnohých kozmetických výrobkov
v zmesi s inými rastlinnými olejmi, vo forme oleja na tvár alebo mastného séra
ako prísada do krémov, sér, emulzií, balzamov, masiek, zábalov
ako prísada do denných a nočných krémov, sér, očných krémov
ako prísada do krémov a balzamov na problémovú pokožku
na výrobu krémov na ruky, okrem iných prísad
môže sa nanášať jednoducho na koniec suchých vlasov alebo v kombinácii s inými zložkami vo vlasových maskách, krémoch a kondicionéroch

Skladovanie: keďže je to olej citlivý na oxidáciu, odporúča sa po otvorení uchovávať pri teplote do 19 ° C, uchovávať v chladničke.

Bezpečnostné údaje: kozmeticky čisté






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien