logo template4

Ricínový olej 100% čistý kozmetický 50 / 100 ml

vyberte veľkosť:
50 ml 3.190
100 mlvypredané 4.390
Výrobca: ancient wisdom
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: BOa-20
Dostupnosť: na sklade
2.66 bez DPH
3.19 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Ricínový olej 100% čistý kozmetický 50 / 100 ml

100% čistý kozmetický ricínový olej balený v hnedej sklenenej nádobe.

Je bohatý na kyselinu ricínolejovú, obsahuje kyselinu linolovú (omega-6) a kyselinu olejovú (omega 9).

Vlastnosti: antibakteriálne, protizápalové, antioxidačné, zmäkčujúce, hydratačné, regeneračné atď.

Obsahuje: 100% čistý ricínový olej

Krajina pôvodu: India

Ricínový olej má nasledujúce využitie - vonkajšie kozmetické použitie:

Zjemňuje suchú a citlivú pokožku
Vyhladzuje drobné vrásky
Vyživuje pokožku okolo očí, redukuje tmavé kruhy
Postarajte sa o svoje vlasy, mihalnice a obočie
Perfektný liek na popraskanú pokožku. Indikované pri popáleninách, vredoch, ranách, rezných ranách
Stimuluje rast vlasov, zlepšuje ich vzhľad
Má antipigmentový účinok, bieli a vyživuje pokožku
Posilňuje nechty

Ricínový olej možno použiť aj na zmiernenie zdravotných problémov:

Impetigo - kyselina undecylénová je jednou z účinných látok v ricínovom oleji, ktorú možno úspešne použiť v boji proti plesňovým infekciám tohto druhu.
Kožné problémy – Ricínový olej obsahuje kyselinu ricínolejovú, ktorá pôsobí na pokožku protizápalovo. Možno ho použiť pri drobných rezných ranách, spálení od slnka a predchádza vzniku kožných ochorení ako sú ekzémy, bradavice, jazvy, kurie oká. Ďalšou výhodou je, že ricínový olej je prírodné zmäkčovadlo, ktoré stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, ktoré pomáhajú hydratovať a udržiavať vlhkosť pokožky.
Okrem týchto výhod ricínový olej lieči plesňové infekcie a mykózu nôh.
Vypadávanie vlasov – masáž ricínovým olejom pomáha k rastu vlasov, ktoré budú zdravšie, jemnejšie, lesklejšie a hustejšie.
Artritída – Masáž artritických kĺbov ricínovým olejom zmierni zápal, bolesť a svalovú únavu.

Ricínový olej: sprievodca použitím tohto úžasného oleja