logo template4

RASTLINNÁ KYSELINA SALICYLOVÁ

Cena 6.99
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
30 ml1 7.990
Kód produktu: a 1135
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

RASTLINNÁ KYSELINA SALICYLOVÁ

Tento extrakt z vŕbovej kôry čiernej koncentrovaný v kyseline salicylovej je silným spojencom, ktorý sa hodí do vašich prípravkov na mastnú, matnú alebo aknóznu pleť. Čistiaci a keratolytický, stimuluje obnovu pokožky, vyhladzuje nedokonalosti a bojuje proti čiernym bodkám, zarastaniu chĺpkov a lupinám. Zlepšuje tiež konzerváciu vodných produktov a môže sa použiť na zvýšenie účinnosti konzervačných látok. Aktívna zložka s vysokým dopytom, ktorú ponúkame v rastlinnom pôvode, lepšie tolerovaná ako syntetická kyselina salicylová.

Kozmetický, 100% prírodný extrakt, bez pridania konzervačných látok (kyselina salicylová prirodzene konzervuje produkt).

VLASTNOSTI

  • Čistenie: Štúdie in vitro ukazujú zaujímavé vlastnosti kyseliny salicylovej obsiahnutej vo vrbovej kôre pre starostlivosť o pleť náchylnú na akné alebo škvrny.
  • Upokojujúce: zmierňuje príznaky spojené so zápalom. Kyselina salicylová sa podieľa na kaskáde kyseliny arachidónovej, ktorá je prekurzorom mastných kyselín tvorby prostaglandínov E2, molekúl pôsobiacich zápalovo a bolestivo.
  • Vyhladzujúci a regeneračný: silný keratolytický prostriedok, jemný „peelingový“ účinok. Kyselina salicylová stimuluje obnovu buniek, čím zlepšuje celkový vzhľad pokožky. Pomáha redukovať škvrny na pokožke, vyhladzuje vrásky, jemné linky a nepravidelnosti.
  • Pomáha znižovať drsnosť a predchádzať vzniku mozoľov , vyhladzuje a zjemňuje pokožku.

INDIKÁCIE

  • Pleť s nedokonalosťami alebo mastnou tendenciou
  • Koža náchylná na nepríjemné pocity
  • Čierne bodky
  • Starnutie pokožky, vrásky
  • Škvrny
  • Matná, nepravidelná pokožka
  • Namáhaná pokožka (znečistenie, tabak ...)
  • Zarastené chĺpky
  • Hrubá pokožka, mozoly

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Ošetrenia tváre (krémy, pleťové vody, gély): pokožka s nedokonalosťami, starostlivosť na omladenie, vyhladenie, jas pleti
  • Prípravky na čistenie tváre a tela: čistiace penové gély, exfoliátory
  • Peelingová a čistiaca starostlivosť: masky, pílingy, pleťové vody
  • Regeneračná starostlivosť o telo proti drsnosti
  • Post depilačná starostlivosť
  • Starostlivosť o nohy a ruky (čistenie, zjemnenie)

  • Proti lupinám vďaka svojim keratolytickým účinkom (uľahčuje elimináciu vodného kameňa) a čistiacim účinkom

INDIKÁCIE

  • Mastné vlasy
  • Lupiny
  • Šupinatá pokožka hlavy

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Šampóny
  • Pleťové vody

  • Držte mimo dosahu detí.
  • Neprehĺtaj. Zabráňte kontaktu s očami. Nepoužívať u detí. Kyselina salicylová je účinná látka, vždy dodržiavajte odporúčané dávkovanie. Na citlivú pokožku začnite s pomerne nízkym dávkovaním. Ak dôjde k podráždeniu, prestaňte ho používať.
  • Nepoužívajte v prípade alergie na aspirín a salicyláty.
  • 48 hodín pred prvou aplikáciou vykonajte test  svojich výrobkov.
  • Pri manipulácii sa odporúčajú rukavice a ochranné okuliare.

 Kyselina salicylová je beta-hydroxykyselina, ktorá je v kozmetike veľmi známa pre svoje silné keratolytické pôsobenie a antibakteriálne účinky , vďaka čomu je voľbou účinnej látky pri starostlivosti o pleť s nedokonalosťami , ale aj matnú alebo nepravidelnú pokožku (tmavé škvrny). , vrásky ...) vďaka intenzívnemu regeneračnému účinku . Salix nigra alebo Black Willow je strom 13 m vysoký, ktorý rastie v Severnej Amerike. Jeho tmavo hnedá pruhovaná kôra obsahuje triesloviny, molekuly rodiny polyfenolov , ktoré majú antioxidačnú silu. Je tiež obzvlášť bohatý na salicylín , prírodný derivát kyseliny salicylovej. Salicylín postupne uvoľňuje kyselinu salicylovú na pokožku a umožňuje vám využívať jej silné vlastnosti bez toho, aby pôsobil dráždivo . 

Salicylín, známy pre svoje sťahujúce a čistiace vlastnosti , pomáha regulovať mastnú pokožku a bojovať proti škvrnám. Je to upokojujúci a regeneračný prostriedok, ktorý umožňuje opraviť pokožku a redukovať jemné linky a vrásky.  Extrakt z vŕby čiernej, ktorý je súčasťou kozmetických ošetrení, pomáha vyhladiť a skrášliť pokožku znížením nedokonalostí a zabráneniu vzniku čiernych bodiek . Zahrnutý do čistiacich prípravkov umožňuje hlboko vyčistiť pokožku , čím je krásnejšia a zdravšia.  Je to tiež aktívna zložka voľby pre šampóny proti lupinám alebo pre starostlivosť o vlasy.

HLAVNÉ RYSY

 
2,5 AŽ 3% AKO KONZERVAČNÁ LÁTKA, 5 AŽ 10% AKO AKTÍVNA LÁTKA

(z celkovej hmotnosti vášho prípravku)

Aktívna rastlinná kyselina salicylová môže byť integrovaná aj do neutrálnej bázy AZ pripravenej na použitie, aby sa dosiahlo:

  • emulzia: s organickým neutrálnym rastlinným mliekom, organickým neutrálnym krémom a organickým potlačovačom smädu, základom organickej neutrálnej vlasovej masky
  • vodný gél: s organickým gélom z aloe vera
  •  penivý produkt: s BIO neutrálnym umývacím základom, BIO neutrálnym umývacím krémom a BIO neutrálnym šampónovým základom.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 3% rastlinná kyselina salicylová 5% rastlinná kyselina salicylová 10% rastlinná kyselina salicylová

~ 30 g

0,9 g (asi 18 kvapiek)

1,5 g (asi 30 kvapiek)

3,0 g (asi 60 kvapiek)

~ 50 g

1,5 g (asi 30 kvapiek)

2,5 g (asi 50 kvapiek)

5,0 g (asi 100 kvapiek)

~ 100 g

3,0 g (asi 60 kvapiek)

5,0 g (asi 100 kvapiek)

10,0 g (10 ml)





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien