€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Ko-emulgátor glyceryl stearát

Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: M-1333
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 1.66
1.99 ks

Ko-emulgátor glyceryl stearát 25 g

Ko-emulgátor odvodený z rastlín a zosilňovač konzistencie je jednou z najbežnejšie používaných zložiek v prípravkoch na osobnú starostlivosť.

INCI: glyceryl stearate

vlastnosti:
1. používa sa hlavne na úpravu viskozity emulzií typu olej vo vode.
2. ko-emulgátor a zosilňovač konzistencie v emulziách O / W.
3. používa sa ako emulgátor a kondicionér pokožky.
4. prostriedok na zakalenie a vytvorenie viskozity v emulziách.
5. môže byť použitý ako sekundárny alebo pomocný emulgátor, stabilizátor emulzie, amfifilné telové činidlo a zmäkčovadlo v povrchovo aktívnych systémoch.
6. dodáva emulzii jemnejší, hladší pocit.
7. má vlastnosti kondicionovania pokožky.
8. pokožku zanecháva hladšiu.

Aplikácie, použitie:
A. vhodné na starostlivosť o telo, starostlivosť o tvár, make-up, samoopaľovanie, ochranu pred slnkom a po opaľovaní.
B. všeobecné dávkovanie 1-7%, v niektorých receptúrach do 10%.
C. pridajte do tukovej fázy emulzií.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: kozmetické použitie.

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien