logo template4

Hroznový olej kozmetický 100 ml

Kód produktu: zdr 50850684
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 6.16
7.39
ks

Hroznový olej 100 ml


Populárny nosný olej, ktorý je hojným vedľajším produktom vinárstva, hroznový olej, je výhodnou kozmetickou zložkou používanou na reštrukturalizáciu poškodeného a stresovaného tkaniva pokožky. Stabilný a cenovo dostupný základný olej.
 
Náš hroznový olej je bohatý na vitamín E a esenciálne mastné kyseliny obsahujúce viac kyseliny linolovej, ktorá je nevyhnutná pre dobré zdravie, ako mnoho iných nosných olejov a neobsahuje cholesterol. Pri použití v prípravkoch na starostlivosť o pleť prirodzene doplňuje oleje.
Hroznový olej, ktorý je bohatý na fytosteroly a mastné kyseliny linolové a olejové, je vynikajúci pre kozmetické prípravky. Je to účinný nemastný zvláčňujúci prostriedok s miernymi adstringentnými vlastnosťami. Vysoký obsah antioxidantov z neho robí úžasný a hydratačný produkt pre dozrievajúcu pleť a je všeobecne uznávaný spotrebiteľmi. Extra báječný ako olej na holenie.

Výhody hroznového oleja sú také početné! Čo je to však hroznový olej? Ak ste uhádli, že pochádza z hrozna, máte pravdu. Vitis vinifera je populárny nielen svojim vysoko zdobeným ovocím, ale aj olejom získaným zo semien tohto ovocia. Hroznová vínna réva sa vyskytuje v takmer 10 000 známych odrodách, pričom jednou z nich je Vitis vinifera. Táto dlhá stopková drevina, ktorá je zakorenená v pôde a ktorá sa nazýva liana, môže dorásť až 32 metrov na dĺžku.
 
Predpokladá sa, že hrozno, ktoré pochádza z oblasti Stredozemného mora, sa používa od obdobia neolitu, pričom k domestikácii dochádza niekedy medzi rokmi 3500 až 3 000 pred Kr., V juhozápadnej Ázii, na južnom Kaukaze (Arménsko a Gruzínsko) a západnom pobreží Čierneho mora (Rumunsko a Bulharsko). Verí sa, že Gréci zaviedli pestovanie hrozna a výrobu vína do Európy v minojskom veku. Výhody z hroznového oleja v modernej dobe viedli k vysokému dopytu po ňom a viedlo to k tomu, že ho mnoho regiónov pestovalo ako hotové plodiny. Hroznový olej sa hojne využíva pri výrobe osobných a priemyselných výrobkov, čo je trend, ktorý neustále rastie!

Odporúčané použitie:
Kozmetické aplikácie, ako sú maslové krémy a krémy na tvár, pleťové krémy a odličovacie krémy a krémy na nohy.
Zloženie (INCI):
Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Použitie:

Olej z hroznových jadier rozpustí esenciálne oleje 1:20 na použitie na telo.

Na použitie na tvár rozpustite v pomere 1:40.

Môže sa používať samostatne alebo v kombinácii s éterickými olejmi.

Len na vonkajšie použitie!

Balenie: 100 ml vo fľaši z tmavého skla

Olej z hroznových jadierok: aplikácia a účinky






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien