logo template4

Čistá kyselina hyalurónová HMW

Cena 3.99
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
1g 0.000
10g 23.500
Kód produktu: M-1374
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Čistá kyselina hyalurónová HMW MAYAM

Hyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je skvelý BIO produkt s jeho hydratujúcim dopadom. Je častou prísadou rôznej kozmetiky. Je vhodný pre rôzne typy pleti, podnebia a prostredia. HMW je známy pomalým uvoľnovaním, silnou regeneráciou, lubrikačný účinok, na pokožke sa jeho účinkami vytvorí priedušný chrániaci film. 

Kyselina hyalurónová je glykozaminoglykán (typ polysacharidu), ktorý sa vyskytuje vo všetkých živých organizmoch. Patrí k najpočetnejšej skupine zlúčenín, ktoré majú identickú chemickú štruktúru ako u baktérií, tak aj u ľudí. Jeho názov pochádza z gréckeho slova hyalos, čo znamená „sklo“. Je bezfarebný a ako už názov napovedá, sklovitý priehľadný.
 
Kyselina hyalurónová obsiahnutá v pokožke je jednou z jej najdôležitejších zložiek. Väzbou vody v pokožke zabraňuje tvorbe vrások a dodáva pokožke pružnosť. Okrem toho udržuje vodu v tele a hladinu tkanivovej tekutiny obsiahnutej v extracelulárnej matrici. Chráni pokožku pred vysušením a posilňuje jej ochranné vlastnosti.
 
V mladej pokožke je veľa kyseliny hyalurónovej. Práve vďaka nemu vyzerá mladá pokožka sviežo a nemá vrásky. Strata tejto tekutiny s vekom, vodné väzby nie sú také silné ako kedysi. Gély na báze kyseliny sa používajú na vyplnenie poškodení tkanív a vrások a na zväčšenie pier a prsníkov. Obzvlášť sa odporúča pre zrelú a vráskavú pokožku, ako aj pre suchú pokožku bez pružnosti. Nespôsobuje alergie ani podráždenie. Pokožku spevňuje a úžasne vyhladzuje. Má upokojujúce vlastnosti, chráni pokožku prirodzeným spôsobom a vytvára na jej povrchu akýsi ochranný film.
 
Spôsob balenia: - farmaceutické plastové obaly
 
Aplikácia V kozmetike: mlieka, toniká, krémy, gély na starostlivosť o tvár; v estetickej kozmetike: vyplnenie vrások, zväčšenie pier a pŕs.
Odporúčaná koncentrácia od 0,1 do 1% vo vodných prípravkoch
Skladovanie Chladnička, tesne uzavretý obal. Chráňte pred vlhkosťou.
Rozpustnosť Voda

Vďaka testom vieme, že hyaluronát sodný má vysokú absopčnú schopnosť voči vlhkosti aj za malej relatívnej vlhkosti. 

Hyaluronát sodný typu HMW má vysokú molekulovú hmotnosť.
Rozsah molekulovej hmotnosti: 1,0 mDa ~ 1,6 mDa

INCI: sodium hyaluronate

Organoleptické vlastnosti: biely prášok bez zápachu

vlastnosti:
1. vysoko účinný zvlhčovač, má postupné pomalé uvoľňovanie.
2. poskytuje vám dlhotrvajúcu hydratáciu.
3. vytvára hustú ochrannú a priedušnú vrstvu na povrchu pokožky.
4. má filmotvorné a mazacie vlastnosti.
5. môže zabrániť odparovaniu vlhkosti pokožky.
6. znižuje odlupovanie a obnovuje pružnosť.
7. môže udržiavať relatívnu dostatočnú vlhkosť pokožky a vlasov.
8. spĺňa požiadavky pokožky v rôznych ročných obdobiach a rôznej vlhkosti prostredia.
9. môže znížiť drsnosť povrchu pokožky pre jemnú pokožku.
10. zlepšuje vzhľad suchej alebo poškodenej pokožky.
11. môže znížiť poškodenie kože vonkajším prostredím.
12. vyživuje pokožku.
13. môže podporovať regeneráciu poškodenej pokožky.
14. môže zlepšiť textúru pokožky, dlhodobé používanie môže pokožku spevniť a spružniť.
15. posilnenie funkcie bariéry pokožky.
16. udržuje lesk a hebkosť pokožky.
17. poskytuje jemnú, pružnú a hladkú pokožku.
18. dobrý mazací účinok.
19. poskytuje vynikajúci hmatový zážitok.
20. zahusťovací, želírovací a emulzný stabilizačný účinok.

Aplikácie, použitie:
A. odporúča sa na výrobu širokej škály kozmetických výrobkov.
B. ako prísada do kozmetických prípravkov, ako sú krémy, séra, pleťové vody, výrobky na líčenie, emulzie, gély, denná starostlivosť o pleť.
C. odporúčané dávkovanie: 0,1 - 1%.
D. rozpustný vo vode, môže byť rozpustený priamo vo vode.
E. pridajte najviac pri 40 ° C, v emulziách pridajte do ochladzovacej fázy.
F. vyhnúť sa súčasnému použitiu s katiónovými konzervačnými látkami a povrchovo aktívnymi látkami.
H. hyalurónové kyseliny s rôznymi molekulovými hmotnosťami sa môžu použiť súčasne v rovnakom kozmetickom prípravku na synergické účinky.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; iba na kozmetické použitie,






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien