Bylinný čaj - Gastritída, Monarda, 20 filtračných vrecúšok
Bylinný čaj - Gastritída, Monarda, 20 filtračných vrecúšok
- 100% prírodný produkt
- Bez konzervačných látok! Farbivá neobsahuje!
- Vyrobené v Bulharsku
Čaj - Gastro je bylinná kombinácia koriandra, ľubovníka, slezu, nechtíka, omanu, sladkého drievka, skorocelu a mäty.
Koriander
Plody koriandra stimulujú sekréciu tráviaceho systému, pôsobia ako karminatívum, stimulant chuti do jedla, antispazmodikum a liek proti bolesti. Bylina je výborným prírodným produktom pri plynatosti, nadúvaní a lenivých črevách.
Ľubovník bodkovaný
Bylina má expektoračný účinok. Bulharské ľudové liečiteľstvo odporúča listy pri dýchavičnosti, závratoch, bolestiach hlavy, nespavosti a pod.
Slez lesný
Ľudové liečiteľstvo používa slez pri zápalových ochoreniach žalúdka, čriev a pečene.
Nechtík
Nechtík je antimikrobiálny a protizápalový. Bulharské ľudové liečiteľstvo úspešne aplikuje bylinku na gastrointestinálne, žlčové, kardiovaskulárne a kožné ochorenia.
Oman pravý
Bylina priaznivo pôsobí pri zápalových ochoreniach tráviaceho traktu, hnačkách, vredoch, gastritíde. Stimuluje chuť do jedla a zlepšuje trávenie.
Sladké drievko
Sladké drievko podporuje činnosť tráviaceho traktu – znižuje vplyv faktorov, ktoré dráždia črevá a znižuje kŕče v tráviacom trakte.
Skorocel
Bulharské ľudové liečiteľstvo používa bylinu pri poruchách trávenia, gastritíde so zvýšenou kyslosťou žalúdočnej šťavy, vredoch, dyspepsii, enterokolitíde atď.
Mäta
Mäta je upokojujúca bylinka, ktorá sa používa už tisíce rokov pri žalúdočných ťažkostiach a tráviacich ťažkostiach a tiež ako prostriedok na prevenciu ranných nevoľností počas tehotenstva.
Akcia: Bylinkový čaj priaznivo pôsobí na stav žalúdka a črevného traktu. Podporuje štruktúru žalúdočnej sliznice.
Ingrediencie:
Koriander - plod (Fr. Coriandri), Ľubovník - stonka (Hb. Hyperici), Slez - stonka (Hb. Malvae), Nechtík - kvet (Gl. Calendulae), Oman (Rad. Inulae helenii), Sladké drievko - koreň (Rad. Liquiritiae), skorocel - list (Plantago major L.), mäta - list (Fol. Menthe).
Spôsob prípravy:
1-2 filtračné vrecká sa zalejú 200-300 ml vriacej vody a nechajú sa asi 5 minút odstáť. Oslaďte podľa želania. Odporúča sa používať prírodné sladidlá ako stévia alebo javorový sirup. Čaj sa užíva 30 minút pred jedlom.
Balenie: 20 filtračných vreciek x 1,75 g