logo template4

BIO MRKVOVÝ MACERÁT

Cena 2.49
Dostupnosť: skladom +1
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
100 mlna sklade u dodávateľa 9.990
250 mlna sklade u dodávateľa 27.490
Kód produktu: a 1115
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

ORGANICKÝ MRKVOVÝ MACERÁT

Tento macerát bohatý na provitamín A podporuje opaľovanie a opálenie pokožky. Odporúča sa ako prísada na prípravu prípravkov po opaľovaní alebo na zdravé žiarivé ošetrenie, ktoré zjemní pokožku a udrží jej pekne rovnomernú farbu.

Mrkva je bylina z čeľade Apiaceae (umbellifera), ktorú pestujú najmä záhradníci pre svoju jedlú časť : koreň . Jeho hlavné použitie je zrejme v kuchyni , kde je považovaná za skutočnú"funkčnú potravinu" , pretože poskytuje telu vitamíny A, C a minerály a je výborným liekom proti chorobám v pečeni
Mrkva je vynikajúcim zdrojom β-karoténu , predchodcu vitamínu A , farbiva, ktoré poskytuje našej pokožke koncentrát žiarivosť a dobrý vzhľad. Prítomný v olejovom maceráte, tento pro-vitamín A má tiež vlastnosti antioxidantu čo umožní zachytiť voľné radikály produkované pri dlhých expozíciách voči slnku.

VLASTNOSTI

  • Dodáva pokožke zdravú žiaru a svetlo .
  • Podporuje opaľovanie a umožňuje pokožke udržovať sa rovnomerne opálené aj po pobyte na slnku.
  • Bohatý na antioxidanty , zabraňuje pred známkami starnutia.
  • Zjemňuje , udržuje elastickú štruktúru pokožky.

INDIKÁCIE

  • Tupé farby pleti, unavené, zadusené
  • Zvädnutá, unavená, pokrčená pokožka (výstrihy, tváre a ruky)
  • Pokožke chýba vitalita

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Opaľovacie oleje pre telo
  • Po opaľovaní pokožku hydratujte a pekne sa opálite
  • Prevencia prejavov starnutia pokožky, denná starostlivosť o tvár
  • Mlieka a krémy s efektom „zdravej žiary“

SYNERGIE

  • Pre zvlhčujúce a upokojujúce slnečné žiarenie:  éterické oleje z levandule, modrého cyprusu, šípkový rastlinný olej, nechtíkový olejový macerát.
  • Na opaľovací olej: Mrkvový éterický olej, Olivové a Jojobové rastlinné oleje.
  • Na dennú starostlivosť o pleťový alebo telový olej , všetky rastlinné oleje:
    • Pre veľmi tekutý olej vhodný na zmiešanú alebo normálnu pokožku:  jojobový, konopný, lieskový orech a opuncia.
    • Pre výživný olej proti starnutiu vhodný pre suchú pokožku:  šípkový, borákový.
    • Pre veľmi suchú pokožku:  bambucké a kakaové maslá, rastlinný olej z pšeničných klíčkov.

V PRAXI

  • Používajte ako zmes s vaším mastným prípravkom, v dennej aplikácii na tvár, krk a dekolt.
  • V závislosti od použitia, ktoré ho chcete použiť, sa odporúča používať rôzne koncentrácie olejového mrkvového macerátu.
    • Ak sa chcete opaľovať, rozhodnite sa pre svoju prípravu v koncentrácii macerátu mrkvy od 50 do 80%.
    • Po opaľovaní sa rozhodnite pre koncentráciu mrkvového mastného macerátu od 30 do 50% vo vašej príprave.
    • Pri dennej starostlivosti o tvár sa rozhodnite pre koncentráciu macerátu mrkvy vo výške 20 až 30%.
  • Ako mastná fáza v zložení telových a pleťových krémov.

100% prírodný, bez akejkoľvek chemickej úpravy alebo prísady, kozmetická kvalita

100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
COSMOS ORGANIC certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa štandardu COSMOS

Kozmos organický

- Vzhľad: číra až mierne zakalená olejovitá kvapalina (produkt je navyše prirodzene zakalený, ak je skladovaný v chlade vďaka svojmu prirodzenému zloženiu mastných kyselín).
- Farba: oranžová až jasne oranžová.
- Zápach: charakteristický pre olej. , s rastlinnými poznámkami z mrkvy, mierne kyslé

Hustota 0,92

Zmydelňovací index
188-194
 
Zloženie organického slnečnicového oleja v mastných kyselinách  :
  • Polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F: kyselina linolová (omega 6) (5%)
  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA): kyselina olejová (omega-9) (82%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS): kyselina palmitová (2-6%), kyselina stearová (2-6%)

Ostatné aktívne zložky :

  • β-karotén (pro-vitamín A), deriváty xantínu, luteín: zodpovedný za farbu macerátu a zdravý lesk pokožky, silné antioxidanty.
  • Triglyceridy a fosfolipidy: zmäkčujúce účinky, pomáhajú udržiavať bariérovú funkciu pokožky.
 
Podmienky skladovania
Macerát citlivý na oxidáciu. Uchovávajte na chladnom mieste (teplota pod 20 ° C) mimo dosahu vzduchu a svetla.
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien