logo template4

Surfaktanty

Povrchovo aktívne látky - surfaktanty čistia a vytvárajú penu pôsobením na povrch medzi tukom a vodou (povrchovo aktívne látky). Môžu sa zmiešať s vodou a tukom z pokožky, čo umožňuje odstránenie nečistôt. Na základe svojej čistiacej sily sú povrchovo aktívne látky klasifikované ako primárne a sekundárne alebo pomocné povrchovo aktívne látky. Na základe chemickej štruktúry existujú aniónové, amfotérne, neiónové a kvartérne látky. Tenzidy tvoria základ všetkých osobných čistiacich prostriedkov a môžu mať tiež zmáčacie, kondicionovacie, odtučňujúce, emulgačné a zahusťovacie účinky. 
Povrchovo aktívne látky sú tiež veľmi užitočné pre domáce mydlá (najmä tekuté mydlá) na zlepšenie penenia a zníženie tvrdosti. Pridávajú sa do zmesi olej-lúh počas varu. Povrchovo aktívne látky výrazne urýchľujú a zlepšujú proces výroby mydla.
Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml skladom +1 9.90 € AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml AGENT SUCHÉHO DOTYKU Tento textúrovací prostriedok s mimoriadne suchým a prchavým dotykom umožňuje vyrábať jemné krémy a mlieka so sviežim a veľmi Cocamidopropyl betaine, prášok na sklade 5.59 € Cocamidopropyl betaine, prášok Cocamidopropyl betaine je vysoko koncentrovaný amfotérny prášok s vynikajúcimi penivými a čistiacimi vlastnosťami, veľmi šetrný k pokožke. Dodáva jemnosť Coco / koko glukozid, 200 ml na sklade 8.75 € Coco / koko glukozid, 200 ml Coco / koko glukozid, 200 ml. Coco Glucoside je neiónová povrchovo aktívna látka vyrobená chemickou reakciou medzi kokosovým olejom a ovocným cukrom. Extrémne Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetiky na sklade 3.99 € Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetiky Coco glucoside, Glyceryl oleate je zosilňovačom lipidových vrstiev a prostriedok na opätovné vykrmovanie s vlastnosťami zvyšujúcimi viskozitu, používaný ako Coconut Softness 250 ml skladom +1 10.90 € Coconut Softness 250 ml Coconut Softness Coconut Softness je povrchovo aktívna látka doplňujúca lipidy. Je známe, že v zložení sprchových gélov a šampónov zlepšuje toleranciu Decyl glucoside, Decylglukozid na sklade 6.49 € Decyl glucoside, Decylglukozid Decyl glucoside, Decylglukozid vhodný na použitie ako základná povrchovo aktívna látka alebo pomocná povrchovo aktívna látka v čistiacich prípravkoch. Jemný základ na umývanie a čistenie na sklade 6.49 € Jemný základ na umývanie a čistenie Jemný základ na umývanie a čistenie sa považuje za koncentrovanú zmes jemných povrchovo aktívnych látok, univerzálny základ pripravený na priame použitie s Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky na sklade 6.49 € Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky sa obvykle používa ako povrchovo aktívna látka. Je to zakalená viskózna pasta. Široko používaný POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA 100 g skladom +1 8.40 € POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA 100 g POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA - Lauryl Sulfoacetate SLSA povrchovo aktívna látka je povrchovo aktívna látka odvodená z kokosového oleja, ktorá je vo forme POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY 250 ml skladom +1 8.99 € POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY 250 ml POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY Bez palmového oleja získaného z kokosového oleja a cukru je táto jemná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu SODIUM COCO SULFATE skladom +1 2.99 € SODIUM COCO SULFATE SODIUM COCO SULFATE SCS SCS je povrchovo aktívna látka pochádzajúca z kokosového oleja, ktorá je v pevnej forme. Je to nevyhnutná surovina na výrobu domácich SODIUM COCOYL GLUTAMATE 250 ml skladom +1 8.99 € SODIUM COCOYL GLUTAMATE 250 ml SODIUM COCOYL GLUTAMATE Bez palmového oleja pochádzajúceho z kokosového oleja a prírodných aminokyselín je tento veľmi jemný tenzid ideálny na veľmi SODIUM LAUROYL SARCOSINATE 100 ml skladom +1 5.69 € SODIUM LAUROYL SARCOSINATE 100 ml SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Lauroylsarkozinát sodný je povrchovo aktívna látka s dobrou penivosťou. V kombinácii s inými povrchovo aktívnymi látkami zlepšuje Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky na sklade 3.99 € Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky je prírodný aniónový tenzid poskytuje vynikajúci čistiaci výkon, dobrú penivosť, zahusťovanie a kondicionovanie. Môže Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky na sklade 4.99 € Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky Sodium cocoyl isethionate prášok je mierne aniónové povrchovo aktívne činidlo odvodené z kokosu s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami, dodáva luxusnú penu, Soft Base skladom +1 9.90 € Soft Base Soft Base je zmes povrchovo aktívnych látok s dobrou penivosťou, ktorá je ideálna ako základ pre výrobu vašich šetrných umývacích prostriedkov: sprchové TENZIDOVÁ PENOVÁ PASTA 200 ml skladom +1 7.90 € TENZIDOVÁ PENOVÁ PASTA 200 ml TENZIDOVÁ PENOVÁ PASTA Pasta na penu bude vašou dokonalou ingredienciou na ľahké vytváranie senzorických produktov s ohromujúcou estetikou a zároveň na ZÁKLAD POVRCHOVO AKTÍVNEJ LÁTKY skladom +1 7.90 € ZÁKLAD POVRCHOVO AKTÍVNEJ LÁTKY ZÁKLAD POVRCHOVO AKTÍVNEJ LÁTKY Tento jemný povrchovo aktívny prípravok na báze rastlín, ktorý je vyrobený z kokosového oleja a kukuričného cukru, so

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien