logo template4

Surfaktanty

Povrchovo aktívne látky - surfaktanty čistia a vytvárajú penu pôsobením na povrch medzi tukom a vodou (povrchovo aktívne látky). Môžu sa zmiešať s vodou a tukom z pokožky, čo umožňuje odstránenie nečistôt. Na základe svojej čistiacej sily sú povrchovo aktívne látky klasifikované ako primárne a sekundárne alebo pomocné povrchovo aktívne látky. Na základe chemickej štruktúry existujú aniónové, amfotérne, neiónové a kvartérne látky. Tenzidy tvoria základ všetkých osobných čistiacich prostriedkov a môžu mať tiež zmáčacie, kondicionovacie, odtučňujúce, emulgačné a zahusťovacie účinky. 
Povrchovo aktívne látky sú tiež veľmi užitočné pre domáce mydlá (najmä tekuté mydlá) na zlepšenie penenia a zníženie tvrdosti. Pridávajú sa do zmesi olej-lúh počas varu. Povrchovo aktívne látky výrazne urýchľujú a zlepšujú proces výroby mydla.
Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml na sklade u dodávateľa 9.90 € AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml AGENT SUCHÉHO DOTYKU Tento textúrovací prostriedok s mimoriadne suchým a prchavým dotykom umožňuje vyrábať jemné krémy a mlieka so sviežim a veľmi Alkyl Polyglucoside na sklade 19.90 € Alkyl Polyglucoside Alkylpolyglukozid (Caprylyl / Capryl Glucoside) je neiónový surfaktant, ktorý je odvodený od mastných alkoholov a glukózy. Všetky zložky sú rastlinného Betain HT na sklade 7.59 € Betain HT Betaín je povrchovo aktívna látka priateľská k pokožke s WAS (= pracie účinné látky): približne 30%. Náš betaín je získaný z mastných kyselín v Cocamidopropyl betaine, prášok na sklade 4.89 € Cocamidopropyl betaine, prášok Cocamidopropyl betaine je vysoko koncentrovaný amfotérny prášok s vynikajúcimi penivými a čistiacimi vlastnosťami, veľmi šetrný k pokožke. Dodáva jemnosť Coco / koko glukozid, 200 ml na sklade 8.75 € Coco / koko glukozid, 200 ml Coco / koko glukozid, 200 ml. Coco Glucoside je neiónová povrchovo aktívna látka vyrobená chemickou reakciou medzi kokosovým olejom a ovocným cukrom. Extrémne Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetiky na sklade 3.59 € Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetiky Coco glucoside, Glyceryl oleate je zosilňovačom lipidových vrstiev a prostriedok na opätovné vykrmovanie s vlastnosťami zvyšujúcimi viskozitu, používaný ako Coconut Softness 250 ml na sklade u dodávateľa 10.90 € Coconut Softness 250 ml Coconut Softness Coconut Softness je povrchovo aktívna látka doplňujúca lipidy. Je známe, že v zložení sprchových gélov a šampónov zlepšuje toleranciu Decyl glucoside, Decylglukozid na sklade 5.89 € Decyl glucoside, Decylglukozid Decyl glucoside, Decylglukozid vhodný na použitie ako základná povrchovo aktívna látka alebo pomocná povrchovo aktívna látka v čistiacich prípravkoch. Emulsense ™ na sklade 11.90 € Emulsense ™ Emulsense ™ je prírodný katiónový surfaktant pre starostlivosť o vlasy a získava sa výlučne z fermentácie a rastlinných materiálov pomocou udržateľných Facetensid na sklade 8.90 € Facetensid Face tenzid sa skladá z rastlinných surovín a používa sa ako základný tenzid. Je mimoriadne jemný a láskavý k pokožke, takže nedráždi sliznice. Preto sa Glycintensid AM 2 na sklade 4.39 € Glycintensid AM 2 Glycínový tenzid AM 2 je amfotérny tenzid, a preto má pozitívny a negatívny náboj. Je jemný a dobre čistí a môžete ho nahradiť alebo zmiešať s Jemný základ na umývanie a čistenie na sklade 5.89 € Jemný základ na umývanie a čistenie Jemný základ na umývanie a čistenie sa považuje za koncentrovanú zmes jemných povrchovo aktívnych látok, univerzálny základ pripravený na priame použitie s Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky na sklade 5.59 € Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky sa obvykle používa ako povrchovo aktívna látka. Je to zakalená viskózna pasta. Široko používaný POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA 100 g na sklade u dodávateľa 8.40 € POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA 100 g POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA - Lauryl Sulfoacetate SLSA povrchovo aktívna látka je povrchovo aktívna látka odvodená z kokosového oleja, ktorá je vo forme POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY 250 ml na sklade u dodávateľa 8.99 € POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY 250 ml POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY Bez palmového oleja získaného z kokosového oleja a cukru je táto jemná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu Perlastan® SC 25 NKPF na sklade 8.79 € Perlastan® SC 25 NKPF Perlastan® SC 25 NKPF je variant Perlastanu SC NKW bez palmového oleja alebo oleja z palmových jadier. Jedná sa o mimoriadne jemný povrchovo aktívny prostriedok na Plantapon SF na sklade 8.29 € Plantapon SF Ekologicky certifikovaná zmes povrchovo aktívnych látok Nový Plantapon® SF je rastlinná náhrada za kolagénové povrchovo aktívne činidlo Lamepon S. Plantapon Pomarančový koncentrát na čistenie na sklade 24.90 € Pomarančový koncentrát na čistenie Univerzálny čistiaci prostriedok na báze pomarančového oleja. Veľmi ekologický čistiaci koncentrát pre kuchyňu, kúpeľňu a podlahu. Ekologicky nezávadné, SLMI na sklade 6.90 € SLMI Lauroylmetylizethionát sodný (SLMI) je veľmi jemný (preto ideálny pre citlivú pokožku!) Povrchovo aktívna látka bez obsahu síranov, ktorá sa môže použiť SODIUM COCO SULFATE na sklade u dodávateľa 2.99 € SODIUM COCO SULFATE SODIUM COCO SULFATE SCS SCS je povrchovo aktívna látka pochádzajúca z kokosového oleja, ktorá je v pevnej forme. Je to nevyhnutná surovina na výrobu domácich SODIUM COCOYL GLUTAMATE 250 ml na sklade u dodávateľa 8.99 € SODIUM COCOYL GLUTAMATE 250 ml SODIUM COCOYL GLUTAMATE Bez palmového oleja pochádzajúceho z kokosového oleja a prírodných aminokyselín je tento veľmi jemný tenzid ideálny na veľmi SODIUM LAUROYL SARCOSINATE 100 ml na sklade u dodávateľa 5.69 € SODIUM LAUROYL SARCOSINATE 100 ml SODIUM LAUROYL SARCOSINATE Lauroylsarkozinát sodný je povrchovo aktívna látka s dobrou penivosťou. V kombinácii s inými povrchovo aktívnymi látkami zlepšuje Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky na sklade 3.79 € Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky je prírodný aniónový tenzid poskytuje vynikajúci čistiaci výkon, dobrú penivosť, zahusťovanie a kondicionovanie. Môže Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky na sklade 4.69 € Sodium cocoyl isethionate prášok na výrobu kozmetiky Sodium cocoyl isethionate prášok je mierne aniónové povrchovo aktívne činidlo odvodené z kokosu s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami, dodáva luxusnú penu,

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien