€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Proti mastnote

Filter
Cena
Acmella na výrobu kozmetikyna sklade4.49 € Acmella na výrobu kozmetikyAcmella na výrobu kozmetiky je koncentrovaná spevňujúca a vyhladzujúca aktívna zložka. Zameriava sa na bunkovú komunikáciu na reorganizáciu a utiahnutie Aktívne uhlie na výrobu kozmetikyna sklade3.20 € Aktívne uhlie na výrobu kozmetikyPrášok s aktívnym uhlím je prírodný produkt - jemný čierny prášok bez vône, ktorý sa najčastejšie používa na bielenie zubov, domáce dezodoranty alebo na Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetikyna sklade5.59 € Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetikyAktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky, sa používa vďaka pozoruhodnej absorpčnej kapacite na čistenie a jeho detoxikačný účinok, na čistenie pokožky od Allantoín prášokna sklade0.99 € Allantoín prášokAlantoín je jemný biely prášok bez zápachu, ktorý bol pôvodne rastlinným metabolickým produktom, ale teraz sa vyrába synteticky. Skladá sa z kyseliny Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášokna sklade9.59 € Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášokVysoko koncentrovaný prášok z aloe vera 200: 1. Ideálne na „rýchle“ použitie. Extrakt je rozpustný vo vode a mal by sa používať v dávke 0,1 - 0,5%. So Aloe Vera gél do kozmetikyna sklade7.99 € Aloe Vera gél do kozmetikyAloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Ananásový prášok, kozmetická surovinana sklade2.89 € Ananásový prášok, kozmetická surovinaAnanásový prášok na výrobu kozmetiky. Zdroj uhľohydrátov, aminokyselín, minerálov a alfa hydroxy kyselín. Je bohatý na enzým nazývaný bromelaín, má Azeloglycínskladom 6 ks4.59 € AzeloglycínAzeloglycín je moderná alternatíva ku kyseline azelaovej, ktorá sa rozpúšťa vo vode v akejkoľvek koncentrácii bez toho, aby spôsobovala technické problémy. Bambusový prášok do kozmetikyna sklade2.39 € Bambusový prášok do kozmetikyBambusový prášok na výrobu kozmetiky. Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY 10 gskladom 1 ks7.90 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY 10 gKOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY Ideálne na hĺbkové čistenie pleti. Z prírodných enzýmov sa pripravujú práškové peelingy, enzymatické pílingy L-karnitínna sklade1.79 € L-karnitínL-karnitín, tiež známy ako karboxylová kyselina, sa v podstate používa v mnohých prírodných produktoch, ktoré podporujú starostlivosť o pleť vďaka jeho LITHOTHAMNE PRÁŠOKskladom 2 ks2.69 € LITHOTHAMNE PRÁŠOKLITHOTHAMNE MORSKÁ ÚČINNÁ LÁTKA Veľmi cenený pre opätovnú mineralizáciu devitalizovanej, suchej a poškodenej pokožky, Lithothamne sa používa na vaše MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO 30gskladom 1 ks6.99 € MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO 30gMIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO Matujúci 100% minerálny oxid kremičitý sa používa v kozmetických prípravkoch, ktoré dodávajú pokožke matný a zamatový pocit MSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKAskladom 1 ks9.89 € MSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKAMSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA MSM je biologicky dostupný zdroj síry bez zápachu. O síre, ktorá je nevyhnutná pre bunkový metabolizmus, je známe, že zlepšuje Morský polymér do kozmetikyna sklade4.59 € Morský polymér do kozmetikyMorský polymér do kozmetiky. Morský pôvod je aktívny a regeneruje všetky kožné poruchy súvisiace s akné, ako je nadmerná tvorba mazu, bakteriálne škvrny, Propolis do domácej kozmetiky 10 mlna sklade4.99 € Propolis do domácej kozmetiky 10 mlPropolis do domácej kozmetiky je biomimetická multifunkčná aktívna zložka titrovaná v polyfenoloch, získaná vysoko účinným procesom, ktorá sa používa v Sebo Reductylskladom 4 ks5.49 € Sebo ReductylSeboreductyl® je aktívny komplex formulovaný na normalizáciu tvorby kožného mazu a na boj proti akné, ktoré sú bežnými kožnými problémami so zvýšenou Serica Powder / jemný hodvábny prášokna sklade6.90 € Serica Powder / jemný hodvábny prášokHodvábny prášok je vyrobený z vysoko kvalitného hodvábu pomocou sofistikovanej technológie, aby si zachoval svoje chemické vlastnosti, a je vyrobený zo 100% Výťažok, extrakt uhorky BIOna sklade2.99 € Výťažok, extrakt uhorky BIOEtrakt uhorky na výrobu kozmetiky. Je bohatý na vitamíny a stopové prvky, zlepšuje pleť a zdravie pokožky, pomáha upokojovať nafúknuté oči, zvlhčuje pokožku Zinc PCAna sklade7.19 € Zinc PCAZinok PCA sa používa vo vysoko kvalitných formuláciách proti mastnej pokožke hlavy, mastnej pokožke a proti suchej, šupinatej pokožke. Tu sa prejaví úžasný Žihľavový prášok do domácej kozmetikyna sklade2.69 € Žihľavový prášok do domácej kozmetikyŽihľavový prášok do domácej kozmetiky. Navonok sa používa na regeneráciu a opravu kožných ťažkostí, pri kondicionovaní vlasov, proti lupinám, tonickým a

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien