logo template4

Proti mastnote

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

Acmella na výrobu kozmetiky na sklade 4.49 € Acmella na výrobu kozmetiky Acmella na výrobu kozmetiky je koncentrovaná spevňujúca a vyhladzujúca aktívna zložka. Zameriava sa na bunkovú komunikáciu na reorganizáciu a utiahnutie Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu na sklade 3.20 € Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu Prášok s aktívnym uhlím je prírodný produkt - jemný čierny prášok bez vône, ktorý sa najčastejšie používa na bielenie zubov, domáce dezodoranty alebo na Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky na sklade 5.59 € Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky, sa používa vďaka pozoruhodnej absorpčnej kapacite na čistenie a jeho detoxikačný účinok, na čistenie pokožky od Allantoin do kozmetiky na sklade 2.09 € Allantoin do kozmetiky Allantoin do výroby kozmetiky. Allantoín je známy svojimi keratolytickými, zvlhčujúcimi, upokojujúcimi a nedráždivými vlastnosťami, podporuje obnovu Allantoín prášok na sklade 1.19 € Allantoín prášok Alantoín je jemný biely prášok bez zápachu, ktorý bol pôvodne rastlinným metabolickým produktom, ale teraz sa vyrába synteticky. Skladá sa z kyseliny Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok na sklade 9.59 € Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok Vysoko koncentrovaný prášok z aloe vera 200: 1. Ideálne na „rýchle“ použitie. Extrakt je rozpustný vo vode a mal by sa používať v dávke 0,1 - 0,5%. So Aloe Vera gél do kozmetiky na sklade 7.99 € Aloe Vera gél do kozmetiky Aloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Ananásový prášok, kozmetická surovina skladom +1 2.89 € Ananásový prášok, kozmetická surovina Ananásový prášok na výrobu kozmetiky. Zdroj uhľohydrátov, aminokyselín, minerálov a alfa hydroxy kyselín. Je bohatý na enzým nazývaný bromelaín, má Azeloglycín na sklade 4.59 € Azeloglycín Azeloglycín je moderná alternatíva ku kyseline azelaovej, ktorá sa rozpúšťa vo vode v akejkoľvek koncentrácii bez toho, aby spôsobovala technické problémy. Bambusový prášok do kozmetiky na sklade 2.38 € Bambusový prášok do kozmetiky Bambusový prášok na výrobu kozmetiky. Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA ALGO'ZINC skladom +1 7.59 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA ALGO'ZINC KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA ALGO'ZINC Táto účinná látka na báze zinku v komplexe s extraktom z rias Laminaria má preukázané čistiace, regulačné a KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY 10 g skladom +2 7.90 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY 10 g KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA PRÍRODNÉ ENZÝMY Ideálne na hĺbkové čistenie pleti. Z prírodných enzýmov sa pripravujú práškové peelingy, enzymatické pílingy L-karnitín na sklade 1.79 € L-karnitín L-karnitín, tiež známy ako karboxylová kyselina, sa v podstate používa v mnohých prírodných produktoch, ktoré podporujú starostlivosť o pleť vďaka jeho LITHOTHAMNE PRÁŠOK na sklade 2.69 € LITHOTHAMNE PRÁŠOK LITHOTHAMNE MORSKÁ ÚČINNÁ LÁTKA Veľmi cenený pre opätovnú mineralizáciu devitalizovanej, suchej a poškodenej pokožky, Lithothamne sa používa na vaše Lotus Sveltyl, aktívna látka z lotosu skladom +4 3.90 € Lotus Sveltyl, aktívna látka z lotosu Keď myslíte na lotosový kvet, pravdepodobne vám napadnú témy čistoty, vyrovnanosti alebo osvietenia. Alebo trochu ázijskej kultúrnej alebo náboženskej MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO 30g skladom +1 6.99 € MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO 30g MIKROSFÉRY OXIDU KREMIČITÉHO Matujúci 100% minerálny oxid kremičitý sa používa v kozmetických prípravkoch, ktoré dodávajú pokožke matný a zamatový pocit MSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA skladom +1 9.89 € MSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA MSM KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA MSM je biologicky dostupný zdroj síry bez zápachu. O síre, ktorá je nevyhnutná pre bunkový metabolizmus, je známe, že zlepšuje Morský polymér do kozmetiky na sklade 4.59 € Morský polymér do kozmetiky Morský polymér do kozmetiky. Morský pôvod je aktívny a regeneruje všetky kožné poruchy súvisiace s akné, ako je nadmerná tvorba mazu, bakteriálne škvrny, Propolis do domácej kozmetiky 10 ml na sklade 4.98 € Propolis do domácej kozmetiky 10 ml Propolis do domácej kozmetiky je biomimetická multifunkčná aktívna zložka titrovaná v polyfenoloch, získaná vysoko účinným procesom, ktorá sa používa v Sebo Reductyl skladom +6 5.49 € Sebo Reductyl Seboreductyl® je aktívny komplex formulovaný na normalizáciu tvorby kožného mazu a na boj proti akné, ktoré sú bežnými kožnými problémami so zvýšenou Výťažok, extrakt uhorky BIO na sklade 2.99 € Výťažok, extrakt uhorky BIO Etrakt uhorky na výrobu kozmetiky. Je bohatý na vitamíny a stopové prvky, zlepšuje pleť a zdravie pokožky, pomáha upokojovať nafúknuté oči, zvlhčuje pokožku Zinc PCA na sklade 7.19 € Zinc PCA Zinok PCA sa používa vo vysoko kvalitných formuláciách proti mastnej pokožke hlavy, mastnej pokožke a proti suchej, šupinatej pokožke. Tu sa prejaví úžasný Žihľavový prášok do domácej kozmetiky na sklade 2.69 € Žihľavový prášok do domácej kozmetiky Žihľavový prášok do domácej kozmetiky. Navonok sa používa na regeneráciu a opravu kožných ťažkostí, pri kondicionovaní vlasov, proti lupinám, tonickým a

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien