€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Vitamín E lipozomálny koncentrát

vyberte veľkosť:
10 ml 5.990
50 ml 27.900
100 ml 45.900
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: vds 246
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.99
5.99 ks

Vitamín E lipozomálny koncentrát

Vitamín E je antioxidant a bunkový ochranca, ktorý pôsobí proti starnutiu, vyhladzuje a opravuje pokožku.
Tokoferol alebo vitamín E sú nevyhnutné pre zdravie pokožky.
Kozmetická aplikácia je obzvlášť dôležitá pre suchú alebo zrelú starostlivosť o pleť.
Je prítomný v lipofilných segmentoch bunkovej membrány.
Má silný antioxidačný účinok, chráni proti dehydratácii spôsobenej voľnými radikálmi, protizápalovo, regeneruje.

Vlastnosti vitamínu E:

- antioxidant;

- proti starnutiu;

- elastifikátor;

- upokojujúce a protizápalové;

- stabilizátor olejov a tukov v zmesiach (zabraňuje žluknutiu);

- epitelizačné činidlo;

- regenerátor pokožky;

- zabraňuje starnutiu buniek;

- pôsobí pozitívne na periférny krvný obeh;

- upevňuje spojivové tkanivo;

- chráni pred poškodením voľnými radikálmi a UV lúčmi;

- podporuje epitelizáciu a činnosť vlastných enzýmov pokožky.

- vonkajšie použitie

 Odporúčania pre vitamín E:

- všetky typy výrobkov na starostlivosť o pleť;

- v zmesiach na urýchlenie hojenia popálenín, ekzémov a iných kožných problémov;

- kompozície na podporu liečenia akné, psoriázy;

- v prípravkoch na starostlivosť po slnečnom žiarení;

- výrobky na líčenie;

- masky, séra, ošetrenie vlasov;

- ako antioxidant pre oxidačné rastlinné oleje citlivé na oxidáciu;

- na predĺženie životnosti krémov, kondicionérov, mastí;

- ako antioxidant v emulziách obsahujúcich oleje citlivé na oxidáciu.

Lipozómy sú malé telieska, ktoré môžu absorbovať látky rozpustné vo vode. Majú podobnú štruktúru ako bunky pokožky a môžu prenikať do hlbších vrstiev.
Koncentrácia použitia: do 50%.

Vzhľad
viskózna kvapalina
Hlavný účel
Suroviny pre slnečnú kozmetiku a po opaľovaní, účinné látky pre zrelú pleť, účinné látky pre suchú, bariérou narušenú a citlivú pokožku, účinné látky pre nečistú pokožku / zmiešanú pleť / akné, spevňujúce látky
Tepelne stabilné
nie, zapracujte do ochladenej formulácie, vydrží maximálne 25 ° C
rozpustnosť
v rastlinných olejoch
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Fáza účinnej látky
Typ pokožky / typ vlasov
Starostlivosť o oči, celulitída, strie, mozoly, drsná oblasť pokožky, popraskaná pokožka, starostlivosť po opaľovaní, pokožka s veľkými pórmi, normálna, bezproblémová pokožka, zrelá pokožka, veľmi citlivá pokožka, veľmi suchá, šupinatá pokožka, pokožka so škvrnami, zmiešaná pokožka, tendencia k tvorbe pupienkov a usadenín. Akné
Účinok na pokožku
vyrovnávanie, osvieženie, zvlhčenie, harmonizácia, upokojenie, ochrana / zadržiavanie vlhkosti, spevnenie, tonizácia, dodáva pokožke sviežosť, obnovu buniek

INCI: Aqua, Alcohol, Tocopheryl Acetate, Lecithin.

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien