Šľahané maslo s kakaovým a bambuckým maslom
Šľahané maslo s kakaovým a bambuckým maslom
Super výživné a jemné zloženie s použitím nerafinovaného kakaového masla a vanilky, ktoré dodáva jemnú, ale božskú vôňu prírodnej vanilkovej čokolády. Vynikajúce! Kakaové maslo pochádza z kakaových bôbov. Má výraznú orieškovú, čokoládovú vôňu - takže áno, budete voňať ... vynikajúco! Kakaové maslo je bohaté zmäkčovadlo, zanecháva vašu pokožku jemnú a vyživenú. Obsahuje mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať vlhkosť a budovať pružnosť, a má tiež vlastnosti, ktoré zlepšujú dermatitídu alebo vyrážky. A vonia ako čokoláda!
Potrebné zložky:
Kakaové maslo - nerafinované 10g
Bambucké maslo 113g
Hroznový olej 60g
Tapiokový škrob 12g
Tokoferol (vitamín E) 2g
Vanilková prírodná vôňa 1,5 g
Postup a vybavenie:
Odvážte si bambucké maslo, kakaové maslo a hroznový olej, ktoré pridajte do mixovacej misy.
Vložte miešaciu misku do dvojitého kotla a zohrievajte ju, kým sa neroztopí.
Odvážte tapioku a pridajte do masla v mixovacej miske.
Pomocou elektrického šľahača šľahajte maslá a tapiokový prášok, až kým nevyzerá kompaktne (až 5 minút bez hrudiek)
Vložte misku do mrazničky na 2 - 3 minúty, potom znova šľahajte elektrickým šľahačom na ďalšie 2 - 3 minúty, teraz by mala začať vyzerať ako šľahačka, ak tak nevyzerá, šľahajte znova.
Pridajte vitamín E a vanilkovú vôňu a opäť šľahajte 2 minúty.
Vložte do pohárov a utesnite.
Vybavenie
Misa na miešanie
Váhy
Elektrický šľahač
Poháre
Silikónová stierka