Škoricový prášok 100g
Škoricový prášok 100g
Škorica má sladkú, drevitú vôňu a často sa používa na ochutenie rôznych jahňacích a kuracích pokrmov.
Ako sa používa: používa sa v sladkých jedlách, ako sú koláče, sušienky, zákusky alebo sa pridáva do horúcich nápojov.
Škorica je strom pochádzajúci zo Srí Lanky a južnej Indie. Kôra má špeciálnu vôňu, vonkajšia časť kôry, jadro a vnútorná časť sa pozberajú. Ošúpané sa potom nechajú úplne vyschnúť. Škorica má sladkú, drevitú vôňu a často sa používa na ochutenie rôznych jahňacích a kuracích jedál. Indická kuchyňa ju široko používa v jedlách aj sladkých jedlách, ako sú koláče, sušienky, zákusky alebo sa pridáva do teplých nápojov. V Indii sa škorica používa vo forme celých prúžkov, ktoré sa vyprážajú v horúcom oleji, kým sa nezroutia a nezmiznú, čím sa uvoľní aróma a chuť. Ak sa použije mletá škorica, musí sa pridať krátko pred podávaním, pretože po jej uvarení je mierne horká. Je to jeden z najsilnejších prírodných antioxidantov, ktorý tiež pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Má antimikrobiálne, protizápalové vlastnosti.
Môže obsahovať stopy: mandle, lieskové orechy, arašidy, orechy a sezamové semená.
Krajina pôvodu: India
Hmotnosť: 100 g
Balené v EÚ
PODOBNÉ PRODUKTY
Kandizovaný zázvor 100g
na sklade u dodávateľa
2.69 €
Kandizovaný zázvor upokojuje bolesť brucha, pomáha tráveniu, odstraňuje plyny, dodáva chuť do jedla, je osviežujúci, má upokojujúci účinok a vytvára
BADlÁN (hviezdicový aníz) BIO
na sklade
8.79 €
Keď je mletý, badián sa hodí k jemnému pečivu a sladkokyslým jedlám ako napr. kačice alebo kuracie mäso. Badián sa často používa na rafináciu dezertov, ako
Sušená pomarančová kôra 30g
skladom +1
1.79 €
Ako sa používa: Používa sa v potravinárskom priemysle, aby dal potrave a koláčom dodatočnú chuť.
Neobsahuje farbivá, geneticky modifikované organizmy.
Karob prášok 250 g
na sklade u dodávateľa
2.15 €
ľudia jedia toto ovocie už tisícročia. Karob sa používa v suchom stave, niekedy celý, najčastejšie vo forme múky, sirupu alebo čaju. Dnes pražené a mleté



