logo template4

Sedmokráskový olej, Macerát

Cena 5.49
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: M-1060
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Sedmokráskový olej (macerát) 50ml MAYAM

 
Používa sa v kozmetických aplikáciách na tonizujúci účinok, pomáha udržiavať pevný a tvarovaný prsník, pomáha obnovovať pevnosť pokožky, ideálny na starostlivosť o dekolt, poprsie a krk.
 
Produkcia: macerácia kvetov sedmokrásky v slnečnicovom oleji
 
INCI: helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract
 
Použitie, aplikácie
Môže byť použitý vo formuláciách určených na oživenie a podporu zrenia pokožky a pokožky bez elasticity, na vytvarovanie a udržanie pevného poprsia, použitie v krémoch, pleťových vodách, balzamoch, masážnych olejoch, sérach.
Odporúčaná dávka: do 100%

Sedmokráska alebo bellis perennis

Sedmokráska alebo Bellis - krásna, perennis - večná,  je v miernom podnebí všadeprítomná. Postupom času sa používala na kozmetické účely aj mimo nich. V homeopatii sa používa dodnes.
Počas namáčania tohto kvetu sa z neho extrahujú cenné účinné látky, ktoré majú osviežujúce, spevňujúce vlastnosti. V kozmetike tento olej využíva svoje cenné spevňujúce a osviežujúce vlastnosti v produktoch odporúčaných pre starostlivosť o prsia, pleť po pôrode, tonizáciu pokožky krku, dekoltu a kontúr tváre.

Spôsob výroby: kvety sú namočené v rafinovanom slnečnicovom oleji

Geografický pôvod: Francúzsko

Vzhľad: jemná číra, olejovitá kvapalina, žltkastozelenej farby, s miernym zápachom rastlín.

Hlavné zložky: polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny: kyselina linolová, mononenasýtené mastné kyseliny: kyselina olejová (omega-9), nasýtené mastné kyseliny: kyselina palmitová a kyselina stearová; beta-myrcén, estery triterpénu, arnicín, karotenoidy

Na pokožke: nezanecháva príliš mastný pocit, nie je / mierne komedogénny. *
* Komedogénne vlastnosti nemožno vedecky merať ani detegovať. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne spôsobiť akné, čierne bodky, akné u akejkoľvek osoby. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Vlastnosti Sedmokráskového oleja

sťahujúci účinok
vyhladzujúci, osviežujúci účinok
stimuluje lymfatický systém
podporuje krvný obeh
upokojujúci, oprava pokožky
mierne protizápalový
flexibilný

Aplikácie v kozmetike:
pre nepružnú, predĺženú pokožku
na napnutie a obrys pokožky
na ovisnutej koži po pôrode
na starostlivosť o prsia a dekolt
začervenanie
krehké kapiláry, modriny, modriny
ťažké nohy, opuchy

Sedmokráskový olej v kozmetike

sa môže nanášať na pokožku samotnú alebo ako prísada do prípravkov
tónovanie, spevňujúce prípravky, brušná stena, ruky, stehná
séra a krémy na starostlivosť o prsia
tónovacie krémy, emulzie, krk, dekolt
prípravky na spevnenie pokožky
krémy, emulzie, séra na ošetrenie začervenania (cuperosa)
tonizačné masážne oleje a krémy
prípravky na popôrodné spevnenie tela a pokožky

ŠPECIÁLNE SYNERGIE
Spevňujúci účinok po zmiešaní s borákovým olejom, extraktom z brečtanu a rozmarínovým éterickým olejom

Olej z pšeničných klíčkov a opunciovým olejom na starostlivosť o prsia

elastizujúci účinok s arganovým olejom a éterickým olejom pelargónie (geranium)

zmiešaný s tamanu olejom, hamamelisová voda a éterickým olejom z cistus ladaniferus, na začervenanie

zmiešaný s vavrínovým éterickým olejom a extraktom z červeného hrozna, aby tonizovali a osviežili
Skladovanie:

ako olej odolný proti oxidácii skladujte v pôvodnej nádobe pri izbovej teplote, najlepšie pri teplote do 25 ° C, chránenej pred vlhkosťou a svetlom. Skladovať možno aj v chladničke.
Bezpečnostné informácie:

nedráždivý, nesenzibilizujúci
môže spôsobiť alergickú reakciu u vnímavých jedincov na hniezdiace rastliny (Asteraceae)
na vonkajšie použitie!






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien