logo template4

Ricínový olej RAF

vyberte hmotnosť:
100 ml 2.390
500 ml 6.990
1000 g 11.900
Kód produktu: f 1045
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
2.39
ks

Rafinovaný ricínový olej 

Rafinovaný olej extrahovaný zo semien tropickej rastliny Ricinus communis. Ricínový olej je hustý a lepkavý, nekĺza ľahko a pomaly sa vstrebáva do pokožky. Vhodný pre suchú, zrelú a problematickú pleť.
použitie:
Zmiešajte s jojobovým, mandľovým alebo marhuľovým olejom (pre čistiace zmesi použite až 60%, pre zvlhčovače - až 10%). Vytvára ochrannú vrstvu na pokožke, upokojuje, čistí a obnovuje. Používa sa na stimuláciu vlasov, mihalníc a obočia (použitie až do 30% v zmesi s inými olejmi). Do kondicionéra môžete pridať aj ricínový olej. Dodáva lesk balzamom na pery.
Ricínový olej má rôzne použitia, od farmaceutických výrobkov po kozmetiku a výrobky pre starostlivosť o pleť.
Má zvláčňujúci účinok a môže sa používať ako zložka v prípravkoch na starostlivosť o pleť a v kozmetike vrátane masážnych olejov a krémov.
Môže sa používať vo výrobkoch na starostlivosť o vlasy.
 
Zloženie (INCI):
Ricinus Communis Seed Oil

číslo kyslosti 0,97 mg KOH / g
číslo zmydelnenia 180 mg KOH / g
nezmydlovateľná látky: max. 1,5%
bod varu: 313 ° C
hydroxylové číslo: 165 mg KOH / g
hustota: 0,96 g / cm3
index lomu: 1,4790





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien