logo template4

RASTLINNÁ NÁHRADA ZA LANOLÍN

Cena 10.99
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
vyberte veľkosť:
50 ml1 0.000
100 ml1 7.990
Kód produktu: a 1246
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

RASTLINNÁ NÁHRADA ZA LANOLÍN

Lanolínová rastlinná náhrada sa používa vo všetkých druhoch kozmetických prípravkov (starostlivosť o pleť, vlasy, make-up) ako zvlhčovacie, texturizačné a koemulgačné činidlo. Je to pozoruhodná náhrada lanolínu aj vazelíny. Je obzvlášť obľúbený v leskoch na pery a v balzamoch na pery, ale tiež ako zvlhčujúca starostlivosť o suchú alebo citlivú pokožku. Testy tiež preukázali, že má veľmi zaujímavý protivráskový a vyhladzujúci účinok.

Živočíšny lanolín je komplexná zmes esterov mastných alkoholov extrahovaných z ovčieho tuku, čo je ekvivalent mazu. Lanolín sa extrahuje z ovčej vlny a potom sa čistí. Používa sa v kozmetike a lekárňach pre svoje zvlhčovacie * a zvláčňujúce vlastnosti a je zvlášť cenený pre svoj opravný a ochranný účinok pri starostlivosti o bradavky u dojčiacich žien. Nevýhodou zvieracieho lanolínu je však to, že u niektorých ľudí spôsobuje alergie, a to kvôli samotnej látke alebo nečistotám, ktoré sa tam niekedy nachádzajú.

Preto vám ponúkneme aj náhradu lanolínu 100% rastlinného pôvodu , ktorá má vďaka svojej podobnej chemickej štruktúre rovnaké zvlhčovacie *, zvláčňujúce a ochranné vlastnosti ako lanolínTento produkt je viac ako len textúrovací prostriedok a je tiež skutočnou účinnou látkou, ktorej blahodárne účinky boli preukázané na vzhľad vrások a na hydratáciu * pokožky .

* hydratácia horných vrstiev epidermis

Veľmi vysoká kozmetická kvalita, 100% rastlinného pôvodu.

  • Zmäkčovadlo : zjemňuje pokožku
  • Ochranca kožnej bariéry: zachováva ochranný hydrolipidický film epidermis
  • Zvlhčovadlo : viaže vodu na udržanie prirodzenej hydratácie pokožky
  • Proti vráskam : vyhladzuje jemné linky a vrásky
  • Textúra a dotyková látka : dodáva textúru podobnú tej, ktorú poskytuje lanolín: ideálna v balzamoch a tyčinkách
  • Koemulgátor : zlepšuje stabilitu emulzií
  • Prináša lesk v balzamoch na pery a leskoch

POUŽÍVA SA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Hydratačné krémy a krémy proti starnutiu
  • Balzamy na suchú a citlivú pokožku
  • Ochranná starostlivosť o pery (balzamy a tyčinky)
  • Vyživujúca starostlivosť o vlasy
  • Líčenie: ideálne v lesku
  • Ochranná a výživná starostlivosť o bradavky pre ženy

- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Neprehĺtaj.

dávkovanie 1 AŽ 98%
v závislosti od použitia
 
hustota 0,95 - 0,98
nerozpustný vo vode
rozpustný v oleji

Orientačné dávky:

  • V kréme: 2 až 10%
  • V balzame: 2 až 30%
  • V lesku: až 98%

 Vložte olejovú náhradu za lanolín v olejovej fáze.
 Ak je to potrebné na zloženie, môže sa zahriať.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 2% náhrada rastlinného lanolínu 10% rastlinná náhrada lanolínu 30% rastlinná náhrada lanolínu
~ 10 g 0,2 g 1,0 g 2,0 g
~ 30 g 0,6 g 3,0 g 6,0 g
~ 50 g 1,0 g 5,0 g 10,0 g
~ 100 g 2,0 g 10,0 g 20,0 g
~ 250 g 5,0 g 25,0 g 50,0 g





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien