logo template4

Želatína

Želatína sa získava z kostí a v skutočnosti predstavuje kúsky kolagénu. Najbežnejšia aplikácia je vo varení a spracovaní potravín. Vo farmaceutickom priemysle sa primárne používa ako pomocná látka. Vyrábajú sa z nej tobolky, želatinizačné vlastnosti tiež slúžia ako základ pre výrobu sviečok. Želatína nemá biologickú aktivitu, to znamená, že sa nemôže používať ako liečivo, zatiaľ čo hydrolyzovaný kolagén môže. To vysvetľuje rozdiel v cenách výrobkov.

Želatína pomáha pri bolestiach krku, kĺbov a chrbta

Bolesti chrbta a bolesti kĺbov môžu byť skutočne frustrujúce. Preto ponúkame recept na starý liek, ktorý liečitelia používali na pomoc vojakom udržiavať kĺby v dobrom stave a na riešenie mnohých problémov týkajúcich sa kĺbov a chrbta. Pri bolestiach krku, chrbta, chrbtice, nôh a kĺbov je tento recept dobrým riešením. Ľudia, ktorí používajú tento recept so želatinou, tvrdia, že k viditeľnému zlepšeniu dôjde už za týždeň alebo dva.

Recept s prírodnou želatínou:
Na výrobu potrebujete 150 - 200 g želatíny (prírodnej, ​​živočíšneho pôvodu).

Večer pred spaním zmiešajte 1 - 2 lyžičky želatíny s 1/4 alebo 1/2 šálky studenej vody. Zmes sa nechá stáť cez noc. Je dôležité vedieť, že by ste nemali dávať zmes do chladničky. Ráno nájdete zmes, ktorá už gélovala.

Gélová zmes sa má jesť ráno. Pre ľahký a príjemný príjem do gélovitej zmesi môžete pridať trochu medu, džúsu, jogurtu alebo iného produktu podľa vášho výberu.

Pokračujte v užívaní želatíny do jedného mesiaca. Na zvýšenie účinku môžete opakovať po 6 mesiacoch. Želatína je vynikajúca pre ľudí, ktorí bojujú s bolesťami kĺbov alebo bolesťami krku, chrbtice, chrbta a nôh.

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien