€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Oxid zinočnatý na výrobu kozmetiky

Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: M-1022
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 2.42
2.90 ks

Oxid zinočnatý na výrobu kozmetiky 50 g

Používa sa v kozmetických prípravkoch a prípravkoch na starostlivosť o pleť ako pigment, zahusťovadlo a opaľovací prostriedok. Je známy svojimi prospešnými vlastnosťami ako ochrana pokožky, regenerácia rán a antimikrobiálna aktivita.

Je to materiál vysokej čistoty,  v súlade s platným európskym liekopisom.

INCI: zinc oxide 

Aplikácie, použitie Oxidu zinočnatého 


A. ako prísada do minerálnych krémov na opaľovanie, detských opaľovacích prípravkov, krémov a balzamov na vyrážky z plienky, farebnej kozmetiky, rúžov a balzamov na pery, ošetrenie akné, masti.
B. odporúčané dávkovanie: 5 - 20% a až 50% v doplnkových formuláciách.
C. nerozpustný vo vode a olejoch, poskytuje suspenziu.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste.

Varovania: Udržujte mimo dosahu detí, nevdychovať, nepiť

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien