logo template4

ORGANICKÝ ŠÍPKOVÝ OLEJ Z ČILE

Cena 4.99
Dostupnosť: skladom +1
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
30 mlna sklade u dodávateľa 9.390
100 mlna sklade u dodávateľa 34.990
Kód produktu: a 1099
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

ORGANICKÝ ŠÍPKOVÝ OLEJ Z ČILE

Tento olej je bohatý na karotenoidy a je známy svojim výnimočným účinkom proti starnutiu. Je to ideálna účinná látka na vyživovanie suchej a citlivej pokožky, boj proti vráskam a starostlivosť o pleť so striami a jazvami. Je obzvlášť známy tým, že zlepšuje vzhľad pokožky poznačenej časom alebo slnkom.

Z čeľade šípkových rastie šípka divoko v Amerike, najmä v Čile a Andách . Tam rastie pižmová ruža vo forme malého tŕnitého kríka . Dáva pižmové biele ruže alebo ruže a najmä ovocie mimoriadne bohaté na vitamín COlej  získaný  lisovaním za studena  zo semien  obsahuje veľmi veľký podiel nenasýtených omega-3 mastných kyselín a omega-6, je známe, že pôsobia na  regeneráciu  všetkých  buniek  a prispieva k  pružnosti  ich stien.

Tieto zložky sú známe svojou činnosťou v boji proti  účinkom starnutia  na pokožku. Vďaka obsahu  retinolu je tento rastlinný olej vynikajúci pri  starostlivosti o pokožku poznačenú slnkom  (predčasné starnutie) a tradične sa odporúča na  jej opravu , ale aj na prípravu starostlivosti o  atopicky náchylnú pokožku . Je známe, že podporuje opravu  tkanív, odporúča sa tiež  pri liečbe zameranej na  prevenciu alebo redukciu strií.

Náš ORGANICKÝ šípkový olej pochádza zo spravodlivého obchodu priamo od čílskeho výrobcu a má vynikajúce regeneračné a anti-aging vlastnosti , čo z neho robí jeden z našich výnimočných produktov.

Olej vyrobený na úpätí čílskej oblasti And Cordillera
Šípkový olej, ktorý ponúkame, pochádza priamo od spoločnosti so sídlom v Čile .

Tam rastie pižmová ruža v podobe malého tŕnitého kríka v juhoamerických Andách . Akonáhle sa plody z certifikovaných organických plantáží zbierajú ručne medzi marcom a aprílom, semená sa lisujú za studena, aby vytvorili krásny, prémiový oranžový olej.

Olej s uznávanými vlastnosťami na opravu a proti starnutiu.
Používa sa ako prísada do vašich prípravkov. Tento olej , veľmi bohatý na účinné látky , má v kozmetike jedinečné vlastnosti. Obsahuje karotenoidy vrátane retinolu, čo z neho robí olej veľmi obľúbený pre svoje regeneračné účinky .
Vitamín E a skvalén davajú antioxidačné vlastnosti zaujímavé pre boj proti vráskam a starnutiu kože , ale aj k zníženiu chyb, ako sú starecké škvrny, a vitamín K , ktorý pomáha zmierniť začervenanie.

 Šípkový olej regeneruje a vyživuje pokožku . Oprava a zjemnenie, tradične sa odporúča pri starostlivosti o suchú a zrelú pokožku .

VLASTNOSTI

  • Silný prostriedok na opravu , ktorý zlepšuje vzhľad postihnutej pokožky: početné výskumy ukazujú, že po pravidelnom nanášaní tohto oleja sa zlepšuje textúra a farba pleti.
  • Táto aktivita regenerujúca spojená s bohatým obsahom na antioxidanty redukuje vrásky a hladké povrchové vrásky .
  • Vďaka svojej bohatosti na antioxidačné látky  šípkový olej spomaľuje výskyt predčasných vrások, najmä tých, ktoré vznikajú pôsobením fotoagingu .
  • Redukuje tmavé škvrny , najmä kvôli veku a slnku, a spomaľuje ich vzhľad
  • Zjemnenie , dodáva pleti tón a nový vzhľad .

INDIKÁCIE

  • Prevencia a starostlivosť o strie
  • Starostlivosť o zrelú pleť: vrásky, predčasné starnutie, starecké škvrny
  • Začervenanie
  • Starostlivosť o pleť pre atopickú pokožku
  • Devitalizovaná pokožka
  • Po opaľovaní

POUŽÍVA SA

Na použitie ako prísada do vašich prípravkov na starostlivosť o pokožku:

  • Výživné, regeneračné denné alebo nočné krémy
  • Krémy proti starnutiu
  • Upokojujúca starostlivosť po holení alebo po depilácii
  • Obnovujúce emulzie na ruky, telo alebo tvár
  • Špeciálna starostlivosť na zníženie strií

SYNERGIE

  • Na regeneráciu pokožky a boj proti vráskam: éterické oleje z palisandru, ruže, cistu ...
  • Pre suchú pokožku: éterické oleje Neroli, absolút jazmín a vanilka ...
  • Na starostlivosť po opaľovaní: éterické oleje z levandule,  helichrysum, šalvie a rozmarínu  ...
  • Na prevenciu a starostlivosť o strie: Mandarínkový éterický olej ...
  • Na starostlivosť o pokožku náchylnú na nepríjemné pocity: éterické oleje z Niaouli a čajovníka, macerát z ľubovníka bodkovaného ...

V PRAXI

Organický šípkový rastlinný olej z Čile môžete použiť:

  • V zmesi s inými rastlinnými olejmi a prípadne éterickými olejmi na zloženie ošetrujúcich alebo masážnych olejov.
  • V spojení s maslami a prípadne voskami na prípravu balzamov na pery alebo na telo.
  • Ako mastná fáza v zložení krémov a mliek na ruky, telo a tvár.

Organický šípkový rastlinný olej z Čile možno tiež integrovať do pripravenej neutrálnej základne AZ až do maximálnej výšky 5%, aby sa dosiahlo:

  • emulzia: s organickým neutrálnym rastlinným mliekom, organickým neutrálnym krémom pre omladenie a organickým potlačovačom smädu, základom organickej neutrálnej vlasovej masky
  • vodný gél: s organickým gélom z aloe vera
  • penivý produkt: s ORGANICKÝM neutrálnym čistiacim krémom
  • mydlo: s mydlovým základom Melt & Pour

V dávke medzi 30 a 95% sa má dosiahnuť:

  • micelárny olej: s koncentrovaným micelárnym základom

100% čisté a prírodné, panenské , prvé lisovanie za studena

Organické, certifikované spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa štandardu Ecocert

Organická kozmetika

- Vzhľad: pomerne viskózna olejovitá kvapalina
- Farba: oranžová až tmavo oranžová
- Zápach: mierne zelený zápach, s tónmi čerstvých semien a charakteristickou farbou omega-3
- Dotyk: dosť sýty

Hustota
0,910-0,930
 
Zmydelňovací index
180-195
 
Zloženie v mastných kyselinách:
  • Polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny (PUFA alebo EFA) alebo vitamín F:  kyselina linolová (omega-6) (43,77%), kyselina linolová (omega-3) (34,64%)
  • Mononenasýtené mastné kyseliny (MUFA):  kyselina olejová (omega-9) (15,04%)
  • Nasýtené mastné kyseliny (AGS): kyselina stearová (1,70%)

Ostatné aktívne zložky :

  • Karotenoidy vrátane kyseliny transretínovej alebo retinolu : mimoriadne aktívna forma vitamínu A, často používaná v dermatológii pre svoje spevňujúce a hojivé vlastnosti na bunkovej úrovni.
  • Vitamín E (okolo 1300 mg / kg) : prírodný antioxidant
  • Vitamín K: stimuluje zrážanie, účinok na ružienku a začervenanie.
  • Skvalény: hlavné zložky povrchu pokožky, majú zvláčňujúce a antioxidačné vlastnosti.
 
Podmienky skladovania
Rastlinný olej veľmi citlivý na oxidáciu. Uchováva 6 až 8 mesiacov po otvorení na veľmi chladnom mieste (najlepšie v chladničke), v pôvodnom obale, uzavretom, chránenom pred vzduchom a svetlom. 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien