logo template4

Opunciový olej 100% nerafinovaný, za studena lisovaný 10/ 30 ml

vyberte veľkosť:
10 ml2 14.290
30 ml2 26.490
Výrobca: efiore
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: e 5903890444747
Dostupnosť: skladom +4
Cena bez DPH: 11.91
14.29
ks

Opunciový olej 100% nerafinovaný, za studena lisovaný 10/ 30 ml

100% opunciový olej za studena lisovaný zo semien kaktusu Opuntia Ficus Indica - Elixír krásy a mladosti!

Bezkonkurenčný olej proti vráskam! Hovorí sa mu prírodný botox!

Rýchlo sa vstrebáva do všetkých typov pleti. Cenná náhrada tradičných krémov. Odporúča sa na starostlivosť o tvár, krk, dekolt a poprsie.
Má úžasný regeneračný, hojivý, vyživujúci a upokojujúci účinok na pokožku. Navracia tvári vitalitu a správny lesk.

Pokožka je po použití opunciového oleja hladká a jemná, nemá mastný lesk ako pri použití iných olejov.

Olej je 100% čistý, neriedený olej z opunciových semien, nezamieňajte si ho s lacným macerátom z opuncie dostupným na trhu.

Opuncia (Opuntia Ficus Indica) pochádza najmä z Južnej Ameriky alebo Maroka. V súčasnosti sa rastlina pestuje aj v mnohých krajinách južnej Európy. Môžeme si to predstaviť tak, že si pripomenieme podobu známych kaktusov. Má husté, chlpaté listy s klasmi. Je prispôsobený na bývanie v oblastiach s ťažkým prístupom k vode, preto má charakteristické konštrukčné prvky. Plody majú spočiatku okrúhly tvar, potom sa postupne predlžujú. Samotný plod môže mať farbu od žltej, cez oranžovú, až po červenú. Majú početné semená a na vonkajšej strane sú pokryté malými hrbolčekmi.

Zber opuncie prebieha len pár dní v roku. Ovocie sa suší na slnku, potom sa zbaví jadierok a za studena sa z nich vylisuje olej. Samotný proces extrakcie je mimoriadne náročný. Semená opuncie sú po vysušení mimoriadne tvrdé. Na výrobu 1 litra opunciového oleja je potrebných asi 1 milión semien. Nami ponúkaný opunciový olej je čistý, bez akýchkoľvek prísad. Nie je to lacný macerát z opuncie alebo opunciový olej riedený lacnejším olejom!

Hladina nenasýtených mastných kyselín v opunciovom oleji je nad 75 %. Obsahuje vitamín E 1085mg / a viac ako 6% Delta7 sterolov, zriedkavo sa vyskytujúcich v rastlinných olejoch, ktoré sú známe svojou prirodzenou ochranou pred voľnými radikálmi. Okrem toho olej obsahuje 13 ďalších stopových prvkov, ktoré sa predtým nenašli v žiadnej inej rastline!

Olej má silné protivráskové vlastnosti. Zlepšuje napätie, farbu a hydratáciu pokožky. Zabraňuje tvorbe nových vrások. Regeneruje a upokojuje podráždenia. Podporuje ochranu pred slnkom. Veľmi rýchlo sa vstrebáva.

Kozmetika je určená na použitie na jemnú oblasť okolo očí, úst, krku a rúk. Môžete ho použiť v čistej forme vklepaním do tváre. Je taký účinný, že na rozmazanie celej tváre stačia 2 kvapky. Môže sa pridávať aj do pleťových vôd a krémov.

Vďaka opunciovému oleju:

- spomalí sa proces bunkového starnutia a stimuluje sa rast novej pokožky
- hĺbka vrások sa zníži a nové sa nebudú objavovať tak rýchlo,
- "vaky pod očami" sa výrazne znížia,
- zmena farby kože a jazvy zmiznú,
- pri zmiešanej a mastnej pleti rýchlo spozorujete zmenšené póry, pleť bude pevná, elastická a hydratovaná,
- zmizne začervenanie a poškodenie kože spôsobené spálením.

INCI: Opuntia Ficus Indica Seed Oil

Farba: žltozelená

Vôňa: charakteristická pre opunciu, mierne kyslá

Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu svetla a tepla.

Krajina pôvodu - Maroko

Kapacita 10 / 30 ml fľaštička z tmavého skla s praktickou pumpičkou






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien