logo template4

Olej z Pšeničných klíčkov

Cena 6.29
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: M-1117
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Olej z Pšeničných klíčkov 50ml MAYAM

 
Má vysoký obsah prírodného vitamínu E a výživných prvkov, má regeneračné a zvláčňujúce vlastnosti, je ideálny na ošetrenie zrelej, poškodenej a suchej pokožky, zjemňuje a zvláčni pokožku, pomáha predchádzať známkam starnutia pokožky.
 
Výroba: lisované, spracovanie za studena bez tepla
 
Použitie, aplikácie
Vhodný na použitie v rôznych kozmetických prípravkoch, starostlivosti o tvár, starostlivosť o telo, starostlivosť o ruky, suché vlasy, dehydratovanú pokožku, suchú pokožku, citlivú pokožku.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Olej z pšeničných klíčkov obsahuje

Olej veľmi bohatý na živiny a konzervačné látky so zaujímavým profilom esenciálnych mastných kyselín; obsahuje veľké množstvo vitamínu E, karotenoidy, fytosteroly a polyfenoly, ktoré majú pôsobenie proti voľným radikálom, antioxidanty a výnimočné regeneračné účinky.
Priaznivo pôsobí na pokožku všeobecne, ale obzvlášť výrazne sa prejavuje v aplikáciách, kde je cieľom zvýšiť pružnosť a zlepšiť tón, zmäkčiť, vylepšiť prirodzenú bariéru alebo regenerovať kožné tkanivá.

Spôsob výroby: olej sa získava z pšeničných klíčkov špeciálnymi výrobnými a čistiacimi metódami (spracovanie za studena, bez zahrievania). Kontaminácia a zvyšky pesticídov sú takmer úplne eliminované a pšeničné zrná prechádzajú špeciálnym predbežným spracovaním a výrobným procesom, výsledkom čoho je kvalitný olej, ktorý si zachováva špecifické účinné látky.

Senzorické vlastnosti: zlatožltá olejovitá kvapalina s veľmi silným charakteristickým zápachom po zrnách, strednou viskozitou

Na pokožke: Pomalé vstrebávanie, zanecháva dosť mastný pocit

Zloženie (INCI): triticum vulgare germ oil


Vlastnosti oleja z pšeničných klíčkov

antioxidant proti voľným radikálom
proti starnutiu, bojuje proti známkam starnutia
zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky, zlepšuje tón pokožky
má regeneračný a štrukturálny reparačný účinok na pokožku ovplyvnenú rôznymi vnútornými a vonkajšími škodlivými faktormi
bohatý na živiny, má zvláčňujúci účinok, robí pokožku zamatovo hebkou
znižuje straty vody cez pokožku
zmierňuje svrbenie, začervenanie a suchosť pokožky

Návrhy, aplikácie
je veľmi bohatý a zvláčňujúci olej, zvlášť vhodný pre normálnu, suchú a šupinatú pokožku
na starostlivosť o zrelú pleť so zníženým tónom a pružnosťou
chráni pokožku počas chladných období
ako telové mlieko hlavne na veľmi suchý, odlupujúci sa, popraskaný a poškodený povrch pokožky
na prevenciu strií, tehotenských pruhov a popraskania kože alebo na ošetrenie a zmiernenie strií a tehotenských pruhov
na masáž pŕs a na zvýšenie a starostlivosť o tón pleti
na starostlivosť o ruky, nechty a vlasy
s éterickými olejmi na aromaterapeutickú masáž

Ako sa olej z pšeničných klíčkov používa v kozmetike

Môže sa používať samotný, bez riedenia, berúc do úvahy, že ide o mastný olej a vstrebáva sa do pokožky pomalšie
pre všeobecnú starostlivosť o pleť, zmiešaný s ľahšími olejmi, ako je jojoba, lieskový orech, makadamia, kukui, uhorkový olej, ale môže to byť aj skvalén, rastlinný silikón, prchavý vege-silikón
masážny olej ako základ pre masáž éterickým olejom, samotný alebo zmiešaný s inými rastlinnými olejmi
na odličovanie, samotné alebo v zmesi s inými rastlinnými olejmi, najmä ak sa používa vodeodolný mejkap
ako prísada do krémov, sér, balzamov, telových masiel a olejov, krémov na ruky, balzamov na pery
spolu s ďalšími špecifickými zložkami na aplikácie na prevenciu a zmiernenie strií a tehotenských pruhov
ako prísada do prostriedkov na starostlivosť o krehké nechty a suché vlasy

Skladovanie: na suchom a chladnom mieste, najlepšie pri teplote do 19 ° C, chránené pred priamym svetlom

Bezpečnostné údaje, dôležité bezpečnostné opatrenia pri používaní: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien