logo template4

OLEJ INCA INCHI

Cena 4.74
Pôvodná cena 4.99, Zľava 5 %
Dostupnosť: skladom +5
vyberte veľkosť:
30 ml2 0.000
100 ml3 10.000
Kód produktu: a 1010
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

OLEJ INCA INCHI ORGANICKÝ

Inca Inchi je jedným z olejov najbohatších na omega-3, ale je tiež bohatý na omega-6 a -9. Vďaka svojmu suchému dotyku je pokožka chránená, zvláčňujúca a reštrukturalizovaní, je veľmi príjemný vo vašej „domácej“ kozmetike.

Plukenetia volubilis bežnejšie známa ako Sacha Inchi , Inca inchi alebo arašidová orka je rastlina pôvodom z amazonského dažďového pralesa . Indiáni ho kultivovali a využívali po celé tisícročia pre jeho množstvo vlastností. Semená Inca Inchi vytvárajú vzácny a výnimočný olej s veľmi charakteristickou a rastlinnou vôňou pripomínajúcou fazuľové struky.
Olej Inca Inchi, bohatý na omega-3 a 6, predstavuje výnimočnú hladinu esenciálnych mastných kyselín , ktoré sú pre organizmus nevyhnutné. Na kožnej úrovni, tieto mastné kyseliny sa aktívne podieľajú na rekonštitúcii lipidov .

Kyselina linolová (omega-6) pomáha obmedziť stratu vody z pokožky a zároveň má zvláčňujúce a výživné vlastnosti .
Alfa-linolénové kyseliny (omega-3), navyše prispievajú k udržiavaniu elasticity pleti. Olej je pokladaný za protizápalový , je zaujímavé, že  zmierni začervenanie a upokojí podráždenie .
Olej Inca Inchi teda podporuje hydratáciu * a upokojuje pokožku náchylnú na podráždenie . Tradične sa odporúča pri starostlivosti o pokožku náchylnú na atopický stav (ekzém atď.) . A nakoniec, prítomnosť antioxidačného vitamínu E  v tomto oleji mu dodáva zaujímavé vlastnosti na  ochranu  pokožky pred účinkami voľných radikálov a známkami starnutia .
* hydratácia horných vrstiev epidermis

Použitie oleja Inca Inchi


VLASTNOSTI

  • Upokojujúce , má upokojujúce pôsobenie na kožu so sklonom k podráždeniu vďaka svojej bohatosti na omega-3.
  • Zjemnenie , obohacuje pokožku o esenciálne mastné kyseliny a pomáha udržiavať pružnosť pokožky
  • Reštrukturalizačný a ochranný , teda obmedzuje dehydratáciu pokožky.
  • Je bohatý na antioxidanty , bojuje proti poškodeniu voľnými radikálmi a v starostlivosti proti starnutiu robí zázraky .
  • Preventívne opatrenia proti škodám spojenými s vonkajšími agresiami.
  • „Suchý“ olej , veľmi ľahko preniká do pokožky a nezanecháva na povrchu mastný film.

INDIKÁCIA

  • Citlivá a podráždená pokožka
  • Suchá, šupinatá alebo reaktívna pokožka
  • Dekonštruovaná pokožka, ktorá stratila súdržnosť kožného tkaniva
  • Dehydratovaná pokožka
  • Hrubá pokožka, pokožka „krokodíla“, šupinatá pokožka
  • Napadnutá, unavená pokožka, vystavená extrémnym podmienkam (slnko, vietor, chlad ...)
  • Prevencia starnutia pokožky
  • Anti-aging ošetrenie pre normálnu až zmiešanú pleť

POUŽITIE

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Upokojujúca a regeneračná starostlivosť o podráždenú a reaktívnu pokožku
  • Masážne balzamy na prevenciu strií
  • Výživné oleje pre starostlivosť o suchú pokožku
  • Protivráskové a ochranné krémy so suchým dotykom

 


  • Tento olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny , najmä s jedným z najvyšších podielov omega-3 spomedzi rastlinných olejov, a veľmi dobrým pomerom omega-3 / omega-6 . Tento olej je považovaný z dietetického hľadiska za veľmi zaujímavý. Konzumácia esenciálnych mastných kyselín v správnom množstve a pomere sa odporúča pre udržanie dobrého zdravia a pre udržanie normálnej hladiny cholesterolu.
  • Vďaka svojej originálnej a jemnej príchuti čerstvo nakrájaných fazuľových strukov je veľmi jemným doplnkom vašich jedál a šalátov .
  • Tento citlivý olej nie je vhodný na varenie, musí sa používať za studena .

 

 

 

                                          Organický rastlinný olej Inca inchi Aroma-Zone

 

- Vzhľad: tekutý olejovitý roztok
- Farba: bezfarebný až žltý
- Zápach: ľahký, sladký a rastlinný
- Dotyk: suchý, rýchlo preniká do pokožky bez zanechania mastného filmu

Hustota 0,880 - 0,950
Zmydelňovací index 181-200
  • Vitamín E : prírodný antioxidant
  • Nezmýdelniteľné látky (0,5%) vrátane sterolov: kampesterol, stigmasterol a beta-sitosterol: prírodné antioxidanty, liečivé a regeneračné účinky. Zmierňujú tiež zápal.
 
Podmienky skladovania
Rastlinný olej veľmi citlivý na oxidáciu. Uchovávajte 6 až 8 mesiacov po otvorení na veľmi chladnom mieste (najlepšie v chladničke), v pôvodnom obale, uzavretom, chránenom pred vzduchom a svetlom.
 
100% čistý a prírodný, panenský , prvé lisovanie za studena, kozmetický a potravinársky. Organické, certifikované spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa štandardu Ecocert
Organická kozmetika
 





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien